Mervekaram22 Nuryakup ne tür zorlukları var siz şimdi daha iyi biliyorsunuz mesela en çok neyde zorluk çekiyorsunuz 🥰
1prenses1prensannesi__ Mervekaram22 benim kızım çok kolik bir bebekti çok ama çok zorlandım ve hâlâ yeme icme sıkıntısı yaşıyorum kızımda 5 yaşına girecek Allah nasip ederse Kasım’da 32 haftalık gebeyim aralarında beş yaş olacak ama bana göre bebekligi kolay olan hani anneyi zorlamayan bebek olursa üç yıl iyi bebekligi kolay olmayan ise 4 yıl yada 5 yıl iyi 😀
Blackmelody Kızım her işini kendi yapabildiği zaman karar verdim. Lavabo ihtiyacı giyinmesi vs. Yani bunları benden isteyip bebekle ilgilenirken yapamazsam öz bakimina bile yardımcı olamazdım. Benim için kriter çocuğumun bana öz bakimina ihtiyaç duymayacak duruma gelmesiydi. Onu üzmemek adına. Kıyamam ona ben. :) 6 yaş araları olacak nasipse.
VREE Mervekaram22 bence en fazla iki yaş iki buçuk yaş olmalı arkadaş gibi büyüyorlar bir kerede büyütüyorsunuz tabi durumunuza göre benim kızım oğlum arasında iki buçuk yaş var tekrar hamile kaldım iki oğlum arasında 8 yaş var pişmanım keske daha önce yapsaydım beraber büyüklerdi arkadaş gibi olurlardı diye düşünüyorum kızım 11 yaşında oğlum 8 buçuk yaşında bebegim 4 buçuk aylık
GozdeKB 4 yaşında bir kızım var bebekliği çok zordu şuanda 17 haftalık hamileyim araları 4 buçuk yaş olucak inşallah 😊bence en az 3 en fazla 5 olmalı çünkü 6 yaş ilkokul zamanı sıkıntı oluyor
MinelDilan Bence ikimyaş yeterli benim kızım 1 yaşındaydı hamile kaldım şuan bir kızım 4 yaşında diğeri 3 çok güzel oldu ikiz gibi büyüdüler ve çok güzel oyun oynuyorlar
1159098263 Ebrueren yaa Allah bağışlasın cinsiyet ne peki benim de 1 yaşında kızım var 6 aylık gebeyim
maman-es Araya uzun zaman girseydi +4 yaş gibi ben kardeş fikrinden vazgeçebilirdim, oğlum 27 aylıkken kardeşi doğacak inşallah. Zorlu bir süreç olacak ama beraber büyüyecekler diye teselli ediyorum kendimi 🥰
Anneoluyorumm00 Mervekaram22 bence bu biraz birinci çocuğa da bağlı zor bı bebek mi yoksa? benimki zor bir bebekti sağlık sorunlarından dolayı ikinciyi yaptım .ikinciyile arasında iki yaş var ben berbat bir durumdayım ..sizin bebeğiniz kaç aylık
Mervekaram22 Anneoluyorumm00 benim bebek 9 aylık şimdi düşünmüyorum sadece ikinci çocuk be zaman olmalı diye merak ettim eşimde istemiyor bir yanım gurbette olduğum için oğlum tek arkadaş kardeş olsun istiyorum bir yanımda tek olduğum için bakabilir miyim düşüncesi var ha düşündüğüm tarih iki yaş doğru söylemek gerekirse
Selenaslan01 3 yaşında bir kızım var ve şuan 1 aylık hamileyim aralarında 4 yaşa yakın bir zaman olacak , ideali bence 4,5 yaş 😊
KubraKayhan Mervekaram22 Bende en fazla doğum dahil 1.5 2 yaş olmalı 6 7 yaş olsun diyenlere inanamıyorum ben..
Anneolmak__ Mervekaram22 evimi her gün temizleyen olsa. Sadece cocuklarimla ilgilenecek olsam 3 tane peş peşe yaparım 😂