Zumry66 Ben sezaryen olurken aklımda hiç süt gelecek gelmeyecek fikiri yoktu. Yarı baygın oldum ameliyatımı odaya geçer geçmez emzirmeye başladım şükür bebeğim emiyordu ama yanımdaki kaynanam olsun hemşireler olsun hiç kontrol etmedi. 2 gün sonunda eve geçtim Çocuk ateşlendi sürekli ağladı eşim gece çalışıyor diye yalnız bakamam en iyisi götürüp baktıralım dedim acilde müdahale ettiler ateşi düşmeyince yoğun bakıma alındı. Bebekler doğunca kilo kaybı yaşarlarmış 200 250 gr kadar benim bebeğim 450 gr kilo vermişti. Makinada sütümü sağmayı denedik süt yok her iki göğüs ucum da yara olmuştu. Bebeğime bakamadım aç olduğunu bilemedim psikolojisi baya zor geçti ama haftası bitmeden sütüm geldi çok şükür hastaneden çıktıktan sonra 2 defa mama içti sonrası hep emzirdim emzirdikce sütüm arttı. sizi kötü etkilemek istemem ama tüm ihtimaller olası yaşanabilir bu kötü birşey değil sadece durumla başa çıkmak önemli olan gelmedi diye hiç gelmeyecek değil. Her zaman pozitif olmaya çalışın umarım sağlıkla sorunsuz kavuşursunuz bebeğinize ❤️