Busrademm Vuslat123 yani kurbandan on gün sonraya denk geliyor tahminen ama öncesi de olabilir. Bende durayım burada ☺️
KlncA Vuslat123 benim 40. haftam ama ne zaman doğacak bilmezken siz şimdiden Bayram'a denk gelmesine endişe etmişsiniz o işler hiç belli olmuyor 🙈
Pembepanter Vuslat123 tam gününde olursa 10-11 Ağustos diyor takvime göre Yani kurban arefesi yada 1. Günü. Nasıl olacak diye düşünüyor insan ama belki öncesi yada sonrasına kalır değişiklik gösterir. sağlıklı olarak gelsinler de Hangi güne denk gelirse gelsin💕
Mucizem00 Pembepanter ay aynıyız canım benımde öyle söyledi doktorum ♥️ Suan 11 haftalık olduk yarın kontrolümüz var insallah cinsiyet tahmini yapar ♥️♥️
Pembepanter Mucizem00 aynı zamanlarda olmuşlar demekki🥰 İnsan biraz tereddüt ediyor bayram olunca ama yine de olsun😊 Ay inşallah belli olur😊 Geçen hafta gittim bende kontrole ay sonuna 2li test için çağırdı Belki belli olur benimde 😊🥰
Mucizem00 Pembepanter bende geçen ay gitmiştim ense kalınlığına bakmak için yarına randevu vermişti ikili test hakkında bişey dememişti hayırlı olsun tekrar sizede❤️