KurabiyeninAnnesi123 Tugceeayo bu herkeste farkli oluyor tamamen iç karinla alakali ic karnin genişse karnin geç cikar ve küçk olur ic karnin darsa 15 den sonra cikmaya başlar ve büyl olur tamamen vücut yapinla alakali
fairytale_ Tugceeayo 14. Haftamda belirgin oldu büyüdü şimdi 28. Haftamın içindeyim ama gören daha yeni zamanlarım gibi sanıyor oysakı karnım kendımce büyüdü😃ama cok değilmiş
KurabiyeninAnnesi123 Tugceeayo keske küçk olsa 🤣 inanrmsn eziyet bel agrilari dayanilmaz karnimi taşımakta zorlanyorm tek beden olmayi özledim 😂
Pembe4242 Tugceeayo 8 aylıgım ama 5 aylık gibiyim şuan ama bebiş önde 2 hafta iri yani iç karnım büyük herhalde :)
Leyla988 22 haftalık hamileyim daha karınım belli diyil sanki 12 14 haftalık arası sinirleniyorum bazen niye karnım yok diye 😡😂
_mucizem_ Tugceeayo ilk hamileliğimde 5. Ayda büyüdü karnım 🙈 Hamileliğim 11 haftalık hamileyim şimdiden belirgin 🙈
Ftmnnr Nakskdkdkd bende hep hamile olduğumu geç öğrenmek istemiştim hamile psikolojisine hemen girmek istememiştim ama öyle olmadı çok çok erken ogrrndim
Ftmnnr Tugceeayo 12-13 haftalıkken belirginleşmeye başlamıştı 16-17 haftalıkken artık herkes karnıma bakıp hamile olduğumu anlıyordu saklayamiyordum