Ceydametee Kızlar yarım saattir sancım var Sanki böyle et kopuyor canım çıkıyor nefesim kesiliyor geçmiyor bi türlü normal miiii sağa yatıyorum ağrıyor sola yatıyorum ağrıyor yani bebeğe bişey olsa ağrı yaparmı korkuyorum
Semyil Ceydametee canım bu kadar kötüysen hastaneye git burda kimse bilemez ki. İnşallah bebeğin sağlıklıdır ama ben bebeğimi kaybettiğimde ne kanamam hiçbirşeyim olmamıştı burda kim sana ne derse desin için rahat etmez ki uzamış sancılar ağrılar iyi değil zaten o yüzden hastaneye gitmelisin
Alya05 Ceydametee Burda kim ne dese boştur. Bekle diklen desek o sürede Allah korusun daha kötüye gidebilir böyle durumlarda buraya sormak değilde acile gitmek gerekiyor
balim-58 doktorunuzla iletişime geçin 18+3 deyim geçem hafta kanama ve dayanılmaz sancıyla hastaneye gittim düşük yapabilirsiniz sancıdan korkun
Hatice-21 Evet canım kesinlikle bir acile gitmelisin seni bu denli zorluyorsa için daha rahat olur geçmiş olsun 💐
Aslaninannesi_ Canım aynı hafta aynı gündeyiz bende çarşamba aynı oldum sandım ki kasıklarım patlayacak gittim doktor baktı rahmin büyüyor ondan dedi hiçbir sorun yoktu ama için rahat etmesi için sen git tabi farklı bir durum olabilir
Ceydametee Aslaninannesi_ bebek iyiymiste apandisit dedi sancım devam ediyor bilmiyorum ki dua edin kızlar