Haceryklmaz Kızlar 27+3 den merhaba Az kaldı artık ve ben hala hangi marka hangi ürün almam gerektiğini bilmiyorum Pusetli travel sistem bebek arabası istiyorum sizler hangilerini aldınız memnun musunuz ?
Elifsari12345 Kraft viva aldım pusetli çok guzel ve kaliteli. Sürümü kolay kapanması kolay, ve hafif bi araba. Baby malldan aldım.
Haceryklmaz Elifsari12345 bende Kraft marka düşünüyorum kendi sayfasında çok pahalı ama dediğiniz gibi baby mal daha uygun
Elifsari12345 E Haceryklmaz ben set şeklinde aldım. Bebek arabası , puset, anne yanı kraft park yatak, keaft sallanan elektrikli ana kucagı. Hepsi 20.000 tl idi
rozamomy Kraft kenya aldım ben de canım, civilde kampanya vardı iki ay önce falan park yatakla birlikte 17.500 e almıştım
Tutaste_ Haceryklmaz elele flight kabin tipi aldım cok memnunum fiyatıda gayet iyi hanin tipi öneririm çift yonlu falan filan pişmanlıl bence büyük ve ağır
Songul4254 Bizde araştırıyoruz halen karar veremedik kullananlar yazabilir mi? hafif kullanışlı ve özellikli olan hangileri ?
Glnrskr Haceryklmaz Henüz kullanmadık ama kraft Kenya aldım. Çevremde kullanan çok vardı deneyerek aldım.
Emeltsb Ben geçen gün Kraft Kenya aldım kafamdaki şeyleri karşılıyor. Çok pahalı bişey almak istemedim çünkü çok büyük risk bence bebek henüz doğmadığı için deneyemiyorum memnun kalmazsam satıp tekrar alırım diye düşündüm.