Ozge34 Merhaba hanımlar. Hastane odasındaki kuvez için etek yapan ve ya alan oldu mu ? Evde yapmak istiyorum tutu şeklinde ama kaç metre tul lazım karar veremedim. Yapan biri varsa yardımcı olabilir mi ?
Glenyldz Ozge34 ben tütü değilde fiyonk yaptım sen bi 20 metre al fazla gelirse fiyonk yaparsın yada netten arastır
Dmlaysun Ozge34 bende etek yapmadım kendım ıkı tane fıyon yaptım pembe beyaz gecenlerde kanatlı tulum yaptım ondan pembe tül kaldı gelınlıgımde 5 senelık duruyodu ole baza altında en alt kısmından beyaz tül kestım 😃yaptım guzel oldu
Seldaapk Ozge34 ben yaptım toplamda 10 mt kristal tül gitti.lastiği de bağlamadım çengelli iğneyle tutturdum tüller zaten kabarık duruyor istediğiniz gibi kaydırabiliyorsunuz ben 5 metre beyaz 5metre pembe kullandım renkli oldu 😊
Ozge34 Dmlaysun 10 metre olan tutu şeklinde mi yoksa buzgulu şeklinde mi. Baktım ama net metre söyleyene rastlamadım.
Dmlaysun Ozge34 eger tutu seklınde yapcaksan cok kabarık olmaz ama yeter cok kabarık ıstıyosan 15 20 metre gıder canım buzgulude 10 metre gıder artar bıle
Arminannesi Ben büzgülü olacak şekilde lastik geçirip yaptım canım 3 metre yetti benim 2 metre de kendi yatak ucuma yaptım
Arminannesi Eni fazlaydı canım o yüzden iki katlı yaptım içi belli olmuyor ama ben dikmedim lastikle arkadan bağlanacak şekilde yaptım
Seldaapk Ozge34 bide tiyo vereyim kristal tülü rulo yapıp kesin biz eşimle o taktiği çözene kadar baya uğraştık sonra öyle yapıp kesince ne kadar kolay olduğunu anladık boşuna uğraşmışız 😂😂😂