Cemreemine Kubrakezer anladim kuzum Allah yardimcin olsun esin doldurup hazirlasin koysun minik posetlere yakicaklari bolun o gelene kadar onlari atsan kovaya sonmese olmazmi ise yaramazmi sence
Kubrakezer Cemreemine haklısın bundan sonra az kaldı zaten kendimi çok ta zorlamak istemiyorum. Korkuyorum . Öyle yapıcam bundan sonra
Cemreemine Kubrakezer aynen kuzum senin icin daha rahat olur sonmeye yakin atarsin idare eder en azindan benim kuzenim oyle yapiyodu
Dmlaysun Kubrakezer o zmn ilk kovayı koy sobaya sonra komuru koy en son odun koy bol agırlıgı hepsını kovayla kaldırma canım
Irmakelizim06 Cemreemine canım soba kovasını görünce yazmak istedim annem bana hamileyken kaldrmış suyu patlamış 1 ay hastanede yatmış ona rağmen 34+4te doğmusum bebeğinden önemli değil
Kubrakezer Irmakelizim06 öyle tabi hiçbişey benim için ondan önemli değil ama bi yerde yapıyoruz mecbur bi de ben kömürü sonradan koyuyorum çok ağır olmasın diye.
Irmakelizim06 Kubrakezer bende viledaya öyle yapıyodum kovayı odaların ortak noktasına koyuyodum şişeyle su taşıyodum 😊