Eylley kuzum bizde bittikten snra bidaha baslamadi ve ben kaynanamlara agzima geleni soyledim onlarda temizlendiler ben doktorun yazdigi kukurtlu karisimini kullandim receteye yazip eczane bi kaba hazirliyo kremi banyo yaptim bn aksam sonra tum vicudumuza esim ben oglum ozmn bnde hamileydim malesef tun vicudumuza surduk biraz oyle ciplak durup kiyafetimizi giydik 2. Gunude yikanmadan banyo yapmadan tekrar aksam surduk 3. Gunude ayni islemi uyguladik 4. Gunun aksami banyo yaptik bi hafta ara verdik bi haftayi 4. Gunden hesapliycaksin yani 4. Gun birinci gun olmus oluyo ilaclanmadan yikandimiz icin sonra 1 hafta doldu biz ayni islemi banyo yapip e gun daha uygulayip 4. Gun banyo yaptik sonra yine bi hafta ara verip yine 3. Gun aynisini uyguladik ve bu surecte ben evde esime ve ogluma kilosuna gore hapinida icirdim fakat bn hamile oldugum icin kullanamadim yani onlar hem hap hem krem kullandilar yani toplam 3 hafta yapiyosunuz bunlari fakat sonrasinda ufak ufak kasintilar lezyonlar cikicaktir ama sakin gecmedi diyip tekrar ilaclanmiycaksiniz cnku ilac alerji yapan bi ilac oldugu icin cildiniz kuruyo oyuzden vicudunuzu surekli nemlendirmeniz lazim ve uyuz öluncede disariya kndini lezyonlarla atiyo sormak istediniz bisy olursa gercekten seve seve yardimci olmak isterim cok cektim ve gayet iyi anliyorum sizi umarim aciklayici olmustur ❤️