cerenimmoo Kızlar panik atak geçirdim evde tektim bir tane sakinleştirici ilaç içtim bilinçsizce 0,5 mg fakat etkili ilaç demişti doktor birşey olurmuu nolur acil cevap verin
newmommmyy2 cerenimmoo hamilelikte ilaç kullanımına çok dikkat etmek gerekiyor ilaçların bir kategorisi var sıkıntı olabilir bir acile gidip baktırın bebeğinize bence geçmiş olsun bu arada
Nessee34 cerenimmoo bende 7+6 hamıleyım acılde hemsıreden ıstedıgım halde sen gebesın bu mümkün değil dedi keşke kullanmasaydınız
Rabiamina cerenimmoo bazı hamileler doktor gözetiminde kullanıyor ama doktorunuz hamileyken kullanın demediyse eğer çok geçmeden acile gidin. Geçmiş olsun
cerenimmoo newmommmyy2 evet bir an korkuyla içtim çok pişman oldum 😢 Yarın sabah randevum var ama şuan acile gitsem mi diye düşünüyorum
newmommmyy2 cerenimmoo eğer gitme imkanınız varsa gidin yinede bence bişey kaybetmezsiniz ama bunun içinde panik yapmayın sakin olun stres bebeğinize daha çok zarar verir Allahın izniyle bişey olmamıştır inşallah iyiyi düşünün ❤️
cerenimmoo Nessee34 17 haftalık hamileyim ben tabiki önerilmeden kullanılmaması gereken ilaç ama bilmiyorum dediğim gibi bir anda içtim öyle atak şiddetli olunca
Nessee34 cerenimmoo birsey olmamıştır inşallah korkmayın ama bır acile gitseniz de kontrol amacıyla daha iyi olur sanırım ☺️
cerenimmoo Nessee34 Sabah randevum var normalde ama bekleyemiycem sanırım gideyim çok teşekkür ederim bu arada yorumunuz için 🙏🏻
Ebrunn_trn cerenimmoo birşey olmaz korkma birtane ile ama çok çaresiz sen git ilaç versinler ben kullandım maşallah oğlum çok akıllı bir sıkıntı yaşamadım
Sinemce1 cerenimmoo kaç haftalık hamilesiniz ve bu süreçte daha önce içtiğiniz oldu mu? Hamilelikte ilaç kullanımında ya hep ya hiç kuralı vardır. Vücudunuz toksik bir maddeyle karşılaştığı an bebeğinize zarar verme durumu var tabi ama bazen uyuşturucu bağımlıları bile sağlıklı bebekler doğruyor 0.5 mg ilaçtan ne olabilir diye düşünülebilir bilemiyorum tabi her bünye farklı. Umarım hiçbir sorun yoktur
cerenimmoo Sinemce1 Bir defa kullandım yalnızca bi sıkıntı olmadı bugün doktor gözetiminde ilaca başladım yeniden