Edadlgc Doğumu başlatmak için demleyip için ve işe yarayan var mı ? Ya da farklı bir yöntem deneyip başarılı olan ?
Gizemnur_ biranne__ bence ilişki çok zorlayıcı oluyor hem kuruluk hem pozisyon açısından yani bizim için öyle 39+1im yürüşüyüş hurma dışında bir şey yapamıyorum 🥲🥲🥲🥲
Asu_moi Edadlgc aminn inşallah hepimiz 🌸sizde sağlıkla kavuşun inşallah😍hurmada tüketiyorum günde 3 adet, ananas suyu,cinsellik,yürüyüş ama gelen yok 😀gerçekten son haftalar yeter artık gelsin olunuyormuş
Cansu-2600 Gizemnur_ Kesinlikle katılıyorum bu konuda şuan 37+5 haftalığız 1 ay yada 1.5 aydır ilişki falan yaşayamıyoruz yani yasayanlarada helal olsun diyorum çünkü benim için inanılmaz zor bişey yani. Kocaman göbek hareket kısıtlı afedersiniz ama yaşlı kadinmisim gibi nefes nefese kaldım ayağım kasıldı ay bacağım ay ayağım derken zevk falanda alamadım. Şimdide korku girdi işin içine eşimde kendini geri çekti korkudan hurmaya abaniyorum bende yürüyüş vs ama bitki çayı konusunda hangisini içmem gerekiyor bilmiyorum
Gizemnur_ Cansu-2600 aynı şeyleri yaşıyoruz gerçekten . Çok kötü hissediyorum bende kendimi yapılacak gibi değil çünkü.. Ben hurma ve adaçayı içince sancım oluyor geçiyor ama tabiki bilmiyorum galiba istedikleri zaman gelecekler 😀
Cansu-2600 Gizemnur_ Benimkisi gelicek gibi durmuyor hiç ya bilmiyorum ama tabi vakti illaki var ama bugün bel ağrısı çok çektim dışarı çıktık 1 saat yürüdüm ondan sonra oldu buyuk ihtimalle yoruldum. Sağlıkla sihhatle gelsinler inşallah 🤲🌸
Yagmur223 Ne zaman başlamak gerekiyor çaya ve hurmaya 35. Haftadayim korkuyorum erken başlamak istemiyorum