Lumos Poyraz daha ağır basıyor bizde varmı acaba çevresinde poyraz isminde bebişi olan çok yaramaz hareketli falan mı oluyor isim etkiliyo diyorlar bu yüzden çekiniyorum açıkçası 🤔
numix Lumos Bence her çocuk aynı olacak diye bir şey yok bu yetiştirilme tarzı ile ilgili 🥰 içinize sineni koyun
Lumos numix bende öyle düşünüyorum ama çoğunlukla ismiyle karakter uyuşunca insan bi düşünmüyo değil sırf ismi yüzünden çok yaramaz bi çocuk olursa vay halimize 😃
beyazmelegim Bende doruk düşündüm ama tanıdıgımız cocugunun isimini doruk koyduğu için vazgeçtik Kuzey erdem olarak düşünüyoruz kararsızız 28 haftalık olsamda daha belli değil ismimiz 😅
Lumos Bende 31. haftadayım isim bulamadıkça stres oluyorum 😄 ama şaka gibi ya erkek ismi koymakta bu kadar zorlancağımı hiç düşünmemiştim 😀
secondmylife 5 gün önce doğan bebegine Poyraz koydu arkadaşım. Ama ismin çağrışımı gereği hareketli ve yaramaz olacak gibi duruyor.
Lumos Lilamorr06 bende beğeniyorum ama üstümde ağır bi terazi burcu karasızlığı olduğundan asla seçemiyorum 😀😀