anneolucam Gulsumee inşallah kan vereceğim sabah bi erken gebelik testi yapacağım sonrasında kan vericem
Duruu3 Nurak kuzum ben zaten 11 haftalik hamileyim bende böyle öğrendim dedim post sahibine sağlıkla gelsin inşallah 🥰
anneolucam Duruu3 ay doğru canım seninde çok yedi inşallah dediğin gibi yenidir ben nedense yoktur belki diyorum böyle kendimi kandırıyomuşum geliyor o kadar istiyorum ki bebeğim olsun🙏🏻😭
Duruu3 anneolucam ay kurban olurum rabbim sana sağlıklı hayırlı evlatlar versin canım benim ama ben biliyorum sen hamilesin inslalah Allah’ın izniyle 🥰😘😘
Mervetann1- merhaba hanımlar bende cuma günü çift çizgi bu şekilde gördüm 2 gün gecikme olmuştu ama doktora gitmeye de korkuyorum bir düşük olmuştu sizce ne zaman kan vereyim
anneolucam Mervetann1- benim bu testim gibimi çıkmıştı canım? Bence git korkma canım herşeyin çaresi var Allah nasip ederse olacaktır çift çizgi gördüm diyosun bide kesin git
Htccndn anneolucam Bence var gibi benimde böyle çıkmıştı testim hafif silik sonra gittim erken gebelik testi aldım onda dahada çok belliydi spnra gittim kan verdim bence sizde gidip bir kan verin hayırlısı olsun inşallah 😍
anneolucam Htccndn inşallah öyledir inanın o kadar istiyorum ki Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bende erken gebelik testi alıcam inşallah yarın🙏🏻🫠
Sevgidefne Htccndn iki gündür test yapıyorum biri kaset biri erken çıkmıyor hiç boşuna sevinmişim hayal kırıklığı benim için çok kötü ilk idrarlarla yapmıyorum testleri
Mervetann1- anneolucam ay evet valla net vardı ama işte korku fazla bastı biraz geçse mi diye düşündüm
Htccndn anneolucam Eminimki çok istiyorsundur canım çok bambaşka bir duygu çünkü yarın al yap bakalım benide haberdar et merak ederim ☺️🥰
anneolucam Htccndn buraya kocaman hamileyim yazma umuduyla yaşıyorum sadaka verip 3 gün oruç tutucam adak adadım🥺🙏🏻