anneolucam Kızlar benim bugün adetim 4 gün gecikti yarına kadar bekliyorum kan testi için iki tane test yaptım birtanesinde hafif siliklik göründüğünü söyledi herkes inanın anlamıyorum geç döllenme olabilirmii varmı bu şekilde hamilelik öğrenen ?
Aylaa123 anneolucam zaten geçikmenim 7 gününe kadar normal sayılıyor geç döllenme olmuyor sonucunuz pozitif görünüyor bu arada kan verin 😊
petronix anneolucam Ben cuma günü böyle öğrendim hatta benim çizgi saatler sonra çıktı acilde kan verdim hamileydim bence sizin de var yeni olduğu için böyle silik
Aysezey anneolucam ilk gebeliğimi tamda böyle öğrenmiştim. İnşallah var gibi.öğrenınce haber verirmisnn 👏🏻🌼
esraaa009 anneolucam bence var canım benim de böyleydi hatta daha az silikti zor görünüyordu kan verdim regl günümde 45 çıkmıştı beta
Duruu3 anneolucam canım hamilesin ben böyle öğrendim şuan 11+3 günlük hamileyim sağlıkla gelsin bakalım
anneolucam Aylaa123 yarın kan vericem sanırım dayanamıyorum 🥺 yarına kadar regl olmazsam eğer önce bi test yapıcam kan içinde gidicem inşallah vardır benim gebelik🥺🥺🙏🏻
Psk1998 Aylaa123 merhaba regl 6 gün varken az az kanamam geliyor kahverengimsi gibi acaba yerleşme olabilir mi ki korkuyorum da
anneolucam Duruu3 ay inşallah bende hamileyimdir o kadar heyecanlı istekliyim ki Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın 🥺🥺🥺
anneolucam Duruu3 canım benim kasığımda ortalarda heryerde yaygın bir karın ağrısı olurdu şimdi ise arada geliyor baskı şeklinde bi sağda bi solda sendede böylemiydi bu tarz bir durum yaşadınmı
Nurak Duruu3 canım benjm bundan daha silikti testte ve 3 haftslik hamileydim bence kesin var kan verip öğrenmelisin
anneolucam petronix inşallah benimde böyledir eşimede bişey demedim o kadar heyecanlıyım ki adet oldunmu diyip duruyor🥺
gorkito22 petronix canım hayırlı olsun öncelikle cuma günü gecikmemin 7. Günüydü akşam test yaptım negatif sabah gözüme ilişti ikinci çizgi silikti sonradan olduğunu görünce tekrar test yaptım o gün 1 saat sonra tekrar silik gördüm ama kuruma çizgisi dediler bana ben yine şansa bırakmadım ertesi günü tekrar yaptım ama negatif çıktı testler mi bozuktu acaba ya da kuruma çizgisimiydi sen gecikmenin kaçjncı günü kan verdin?
anneolucam Mucizem0301 benimse 4 gün gecikti testim 2 gün gecikmeli test belki yapsam daha koyu çıkar Allah verirse eğer🥺🥺🙏🏻 elimde test olsa yapıcam ama şuanlık yok
anneolucam petronix ben eşimle ne zamandır bunu bekliyorum 10 ekimde randevum vardı keşke iptal etsek bi mucize olsa diyorduk hep😭Allah o mucizeyi nasip ederse 3 gün oruç tutup sadaka vericez bunu çok bekledik🥺🥺🥺