Eymnm Yabe kesinlikle molfixi tek geçerim,her çocuğa her bez olmuyor ama oğluma 2 sene kullandım inşallah kızımada kullancam,çevremdekilerde çok memnundu molfixten denemenizi tavsiye ederim
KuzeyinAnnesi41 Yabe sleepy düşünüyorum canım araştırmalarıma göre çok iyiymiş tabiki ama bebeişimizin popotuşu neyi kabul ederse pişik yada başka bişe olursa başka beze gecerim öyle öyle hangisi iyiyse onu bulana kadar😍
RabiaRabia Yabe arkadaşım istagramda muhendisinoğlu diye bir sayfa var bebeklere ne yararlı ne zararlı hepsini paylaşıyor. Mesajla primayı hiç önermiyor loştan var diye slepy molfix ve birkaç marka var bebeğimiz için kullanabileceğiz. Ben oraya bakarak alıyorum.
Caqlasu Yabe sleepy kullanmayı düşünüyoruz Allah kısmet ederse. Eşim jokerde çalışıyor onu çok öneriyor ondan alıcaz dedi.
Yabe Eymnm sleepy olarak düşünüyorum bende ama dediğin doğru her çocuğa her bez olmuyor bakalım hangisi iyi olursa o olacak 🤗
Ozlemsvr Yasemincifci sofia heralde. Bir arkadaşım kullanmış memnun kalmıştı. Ama sizin bebeğinizde ne olur bilemiyorum. Ben sleepy aldim onunla başlayacağım bakalim.
2bebekannesi Yasemincifci canım ben a101in bezini kullanıyorum soffia çokta memnunum oğlum 8 aylık 1 aydır kullanıyoruz keske daha önceden alsaymışım ilk bebek diye insan kararsız kaliyo zaten altını sık değiştiriyoruz yeni doğduğunda temiz baktıktan sonra bisey olmaz diye düşünüyorum hem ekonomik hemde piyasada ki bezlerle hemen hemen aynı kalitede önceden naylonların içinde bez parçaları vardı biz öyle büyüdük pişik dahi olmamışım annem sürekli değiştirirmiş😊
KuzeyinAnnesi41 Yasemincifci Canım eltim kullanıyor çok memnunmuş 1yaşına girdi kızı halen dogudugundan beri onu kullanıyormuş
Ozlemsvr Yasemincifci Canim bende kararsizdim. Söyle düşün molfix veya primaya para verecek durumun var mi? Varsa al. Ama ben hem kaliteli hem ekonomik olsun diye ilk once sleepy ile başlamayı düşündüm olmazsa can bebe evy baby en son molfix bunları deneyeceğim sırayla. Umarım sleepy güzel olur yarar ekonomik. Yeni dogan pakeri aldim deneyecegim,Bezler çok pahalı..
minikoglum Ozlemsvr sleepy kac numara aldınız acaba bizde aldım 2 numara yaziyo 3 6 kg yaziyo sanırım yanlış mi aldık anlamadım göbek bağı oyunculu yenidoğan yaziyo arkadaş yanlış almışsınız büyük olur dedi de 1 numarası da 2 5 kg yazıyodu sizinki kac numara
Yasemincifci Bende youtubeden bezlerin emiş gücünü test editolardı onu izledim sleepy daha bi çekici geldi şuanda alacak durumum varda ilerleyen zamanlarda alırmıyım almazmıyım bilmiyorum büyük ihtimalle bende sleepy ile başlarım umarım pişik falan yapmaz
glsmdncr Canim sleepy nin iceriginin cok guzel oldugunu okumustum instagramda muhendisbaba diye biri var butun bebek ürünlerinin icerikleriyle alakali arastirma yapip bilgi veriyo ordan arastirip bakabilirsin. Ama bu senin bebeginin cildiyle de alakali. Biz suanda birer paket molfix aldik. Esim alip stok yapalim diyo ama ben aldirmiyorum . Belki bebegimin vücudu alerji yapicak bilmiyoruz. Bez isini deneyerek anlayabilirsin anca. En pahali bez en iyi bez diye bisey de yok. Ama dedigim sayfaya bi bak cok faydali bilgiler veriyo.. isine yarayacaktir diye dusunuyorum... 🌼
Yabe glsmdncr benim eşimde stok yapalım diyor ama senin dediğin de doğru belki de aldığımız bez olmayacak bebeğime 😫 ne yapacağımı bilmiyorum