tgcek Merhabalar, test için araştırma halindeyim. Nevagen de yaptıran anneler var mıdır görüşleriniz nedir?
Eso_ven tgcek bana hastanem önerdi bende iyiki yaptırdım diyorum hem çoğu şeyi orada cıkıyor çok ters bi şekilde çocuğuma bunu yaptırıp bi sıkıntıda çocuğumu aldırcagımı düşündüklerinde beni kötü gördü insanlar ama çocuk benim çocuğum ve ona bu değer diye yaptırdım
cewriye Ben yaptırmıştım bir sorun yaşamadım dedikleri tarihte geldiler iş yerindeyken kan aldılar söylenen tarihte de açıklandı sonuçlar. Doktor tavsiye etmişti.
cewriye tgcek evet cinsiyetide söylediler içerik olarak bakılan şeyleri merak ediyorsanız bulup atabilirim.
Bebekonunannesi Ben de orda yaptırdım sıkıntısız bir şekilde sonuçlarımı aldım cinsiyet bilgisini de ilettiler
tgcek Bebekonunannesi Cevap için teşekkür ediyorum öncelikle. Peki ben bi doktora bağlı olmaksızın buldum firmayı raporlamayı illa doktora yapmıyorlar değil mi? Bizimle de paylaşıyorlar
Bebekonunannesi tgcek benimki de doktoruma bağlı değildi bize attıkları raporları doktoruma gösterdim hiçbir sorun olmadı.
Rukiye2734 Merhabalar bize doktorumuz önerdi bu firmayı araştırma halindeyim pek fazla yaptırana ve yoruma denk gelmedim siz yaptırdınız mi acaba ?
cewriye Whatsapptan sonucu size de atıyorlar. Ben doktor ile devam etmeyeceğimi söyledim direkt bana ilettiler herşeyi.