EsK07 helloandhello Bende gün içerisinde birkaç kez hissediyorum ama akşam uzandığım zaman daha net oluyor vuruşları. Geçen hafta daha yoğun hissediyordum bu hafta biraz seyrek hissediyorum 😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Linatkgl Cumartesi günü doktora sorucam bende de çok var kasık ağrısı ya aşağıya baskı
Sezenn10 helloandhello ben 21. Haftadayım hergün düzenli hissediyorum.. Ama bu haftalarda bazı günler hissetmemeniz normal diye okumuştum
tubavarlikk MiracAlpinveUmutunAnnesi 21+6 bugün detaylı ultrason randevumuz vardı 🥰 karnım büyüdü hareketleri hissediyorum. Oturup kalkarken kuyruk sokumunda ağrım oluyor
MiracAlpinveUmutunAnnesi tubavarlikk Maşallah bende hissediyorum hareket 😍 Kilitleniyor mu Sizinde kuyruk sokumunuz
tubavarlikk Selinakn benimde dizimde başladı bacağıma aşagı iniyor sancı , yatarken oluyo ama gece 🥲 21+6
tubavarlikk MiracAlpinveUmutunAnnesi hemde nasıl kitleniyor , bazen kendimi yuvarlayarak kalkıyorum 🤣
gmdy Kızlar 22+6yım yaklaşık 16. Haftadan beri bebeğim aşağıda mesaneme çok baskı uyguluyor, bas asagı pozisyonda aranızda böyle olan var mı?
Aleyna_Yilmaz gmdy Bende bazen öyle hissediyorum ama 17. Haftada doktor kontrolüne gıttıgımde doktor bı sorun olmadığını soylemıstı
gmdy Aleyna_Yilmaz Bana bebiş aşağıda demişti doktorum kafası rahim ağzına yakın bacakları yukarda uzun zamandır da öyle🥲
gmdy MiracAlpinveUmutunAnnesi Pozisyonu uzun zamandır öyle baskı sürekli değil ama çoğu zaman, haftaya kontrolde bakacağım ne durumdayız
tubavarlikk MiracAlpinveUmutunAnnesi 🤭 yalnız değilmişim ya bende bişey var sanıyordum 😁 analık kolay değilmiş