Son regl tarihim 22 27 Ağustos arasıydı Eylül 28 de regl olmam gerekirken hala olmadım şuan 9 günlük bir gecikmem var kasıklarımda baya baya iğne gibi batmalar ve ağrılar oluyor ve belim ağrıyor ek olarak. Ben dayanamayıp geçtiğimiz Salı günü bir test yaptım ama negatif sonra bekleyeyim dedim cuma günü akşam bir test daha yaptım negatif ama sonra testte bir silik çizgi gördüm kuruma çizgisidir dedim ama tekrar bir test yaptım dün o yaptığım testte ilk başta negatif verdi 1 saat sonrasında yanında silik bir çizgi vardı. Dayanamayıp gene test yaptım akşam ve test bozuk çıktı 🥺 bu sabah gene aynı markanın testini yaptım negatif. Bi öyle bir böyle gerçekten resmen bu ay imtihan oluyorum bu konuyla alakalı. Birde asla sıkıntı stres yaptığım yok çünkü aklıma bile gelmiyordu inanın yeni denemeye başladık zaten Ekim ayı 3. Ayımız olacak denemeye başlamamızın o yanında silik çıkan 2 testi ebe arkadaşıma attım hamile olabilirsin dedi sonrasında çıkan negatifler durduruyor beni kızlar ne yapayım ben bilgisi olan var mı ya da başına böyle birşey gelen?