Sevgidefne Kızlar test yaptım üstünden 20 dk sonra baktığımda böyleydi varmı yokmu ? Yoksa kıruma çizgisi mi ?
Sumisali_ Sevgidefne var gibi duruyor ama çok yeni olabilir isterseniz bir test daha yapıp tekrar edin.
Sny_hkn10 Sevgidefne Of benim de böyle oldu bu kuruma çizgisi ne alaka artık ya varsa var yoksa yok hep aklımız karışıyor 🥺
mmedinestlms Hangi marka prodoctor ile bende ilk gözle fazla görülmeyen hayali çizgi görmüştüm sonradan böyle oluyor ve 2. Gebeliğimi bu şekilde öğrendim
mmedinestlms Sevgidefne hayırlı olsun canım hamişsin yarın kan ver daha da netleşsin dediğm gibi ikinci gebeliğimi bu şekilde öğrendim adetime 6 gün kala yapmıştım
Elif-ada- zlemceylan Dahada netlesmi cnm kesin hamilesin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤗
zlemceylan Elif-ada- teşekkür ederim canım bugün inşallah nasip olursa kan vermeyi düşünüyorum bakalım 🥰🙏🏼
zlemceylan Elif-ada- inşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏🏼🥰 sana da nasip eder inşallah olacak sadece kendini ve içini ferah tut ❤️