Duyguerbasbozkaya Merhaba kizlar park yatak almak istiyorum şuan oda düşünmüyorum önerisi olan var mı?
GulsenUlu BilgeG henuz ben kullanmadim ama yakin arkadasim kullanirken gordum, bebegi 9 aylik ve cok memnun oldugunu soyledi
Glnrskr Duyguerbasbozkaya Elele madre aldım yatak hediye geliyor ama sünger. İnce birşey. Bir süre reflü yatağı kullanacağım için henüz yatak almadım içine. Ama beşiği çok beğendim
Duyguerbasbozkaya Glnrskr Bende yorumların cogunlugu üzerine ondan aldım kargoda şuan görselde yatak hediye yaziyodu ama umarım öyledir elelenin kendi sitesinden aldım
Edsn Duyguerbasbozkaya baby plus reflü yatağı alabilirsiniz rahatlıkla kullanılabilir ben çok memnun kaldım
aslaninannesi7 Duyguerbasbozkaya kraft markasınınkini tercih ettim dayanamadım kurdum bayıldım çok güzel tavsiye ederim
Rumem Duyguerbasbozkaya elele bonte 2XL aldım youtubede videosu var izleyebilirsin benim çok hoşuma gitti henüz kullanmadık son 1 ayımız inşallah kurduk kalitesi ve görüntüsü çok hoş
neslsah-1 Duyguerbasbozkaya hoffie aldım gayet güzel anne yanı uyumlu alt değiştirme bölümü var ve alttan çocuk oyun oynayabilmesi için flaan fermuarlı bölmesi var gayet güzel
Thelady Duyguerbasbozkaya kraft up’n down anne yanı park yatak aldım, henüz kullanmadım ama anne yanı olması benim önceliğimdi, bu sayede hem bebisimle farklı yatakta hem de yan yana yatmış olacağız :)
Glnrskr Duyguerbasbozkaya Yatak geliyor ama sünger gibi normal bir yatak beklemeyin. Ben bir süre kullanacağım eğer bebek sevmezse değiştireceğim yatağı. Güle güle sağlıkla kullanalım inşallah