Esahan Mercan0652 Uzaktan başka bir görüntü var mı plasentasını göremiyorum. 9. Haftada kafa ve nubu için erken gibi. Ha o şekilde değerlendirirsek erkeğe benziyor. Ama nubunun daha şekillendiğini düşünmüyorum. Haftasıyla uyumlu mu ileriden mi? Bir de sizin ve eşinizin kemik yapısı nasıl?
Annebebek000 Esahan kusura bakmayin tekrardan yaziyorum Bebegin alt tarafinda yuvarlak bise var ya o plesanta mi oluyorr https://hizliresim.com/3vbj075
Esahan Annebebek000 1 yazan yerin altında bebeğin kordonunu takip edin size bağlandığı yer plasenta. Bazen seçebilmek zor oluyor.
Esahan Grimsi Plasentanız sağda olarak gördüm başka görüntünüz var mı? Karından bu şekilde kız vajinal erkek.
Annebebek000 Esahan :) saglik alaninda falan mi calisiyorsunuz yoksa okuyarak falan mi bu bilgileri ogrendinizz merak ettim simdi
Diki Esahan cok bilgili duruyorsunuz bu konuda, benim bebeğime de bakar misiniz? Yurtdisinda yasiyorum 20 haftalik olana kadar ogrenemeyecegim
Esahan cilekkannesi Sizinkinin plasenta yerini tam çözemedim. Sağ gibi varsayarsak karından kız. Ama yanlış görmüş olabilirim başka görüntüsü varsa sizde bakabilirsiniz plasenta bebeğinizle sizin bağlı olduğunuz kordonun size bağlandığı yere deniyor. Karından ultrasonda plasenta sağda ise kız solda ise erkek.
Esahan Diki Plasentanız solda. Baya zor görülüyor :) karından bakıldıysa erkek. Vajinalse kız. Allah gönlünüzdekini versin. 10-12. Haftalarda yeniden gönderirseniz nubuna ve kafa yapısına göre de yorum yapabiliriz.
Esahan Mrvg Bebek plasentanın üstünde o yüzden göremedim ne tarafta olduğunu. Başka görüntünüz mevcut mu? Bir de karından mı?