Aylin52 Kızlar bugün nöbetçi acil ve kadın doğum nöbetçi var hastanede bende kabarma kaşıntı yanma vücudumda kadın doğum bakar mı hamileyim yoksa direk yetişkin acile mi gitmeliyim malum muayene ücretleri çok pahalı iki kez ücret vermek isteniyorum
Gokturkmom_ Aylin52 Ben ilaçtan dolayı ürtiker olmuştum ayaklarım kabarmıştı,kadın doğuma gittiğimde bakmışlardı.
1umut Aylin52 Kadın doğuma git direk cildiyeye gönderiyo seni ürtiker olabilir cildiye hamilelere özel ilaç veriyor
Aylin52 kindacute nedenini bende anlayamadım soğuk aldığını geçirdim ateş titreme ertesi gün bunlar başladı
Flowermom0 Gokturkmom_ geçmiş olsun bişey sorucam ürtiker geçtimi sizde. 4 yaşında oğlumda birden başladı ama 3 aydır ilaçlara rağmen geçmiyor. Sürekli kabarıyot tm vücudu ve kaşınıyor
Gokturkmom_ Flowermom0 Evet geçti doktorum ilaç ve krem vermişti,ilk kolestazdan şüphelenip kanda alsalar sonradan sebebi ilaç çıktı
Flowermom0 Gokturkmom_ biz ne yapsak geçmiyor. Kan verdik fjndık kremasına toza tüye alerjisi çkktı. Bunlara dikkat ediyoruz bir aydır. İlaçlarıda kullanıyoruz ama hiç azalma yok. Nasıl heçicek hiç bilmiyorum. Artık son çare araştırma hastahanesine gün aldık