Laviniazuzu Haftamdayım 3 gündür hareket edemeyecek şekilde şiddetli sağ kasığımda ağrı var bu durumu yaşayan var mı bebeğe zarar gelmesinden korkuyorum
Yildiizr Laviniazuzu benim de oluyor ama sizin bahsettiğiniz kadar değil, doktorum normal demişti bağırsaklara olan baskı, rahim büyümesi vs bunlardan oluyormuş. Benimki gün içinde kısa süreli oluyor. Bahsettiğiniz gibiyse bie doktora görünün🌸
Laviniazuzu Alyadnz33 gelip geçiyo bi an geliyo yerimden kalkamıyorum yarım saat boyunca gün içinde de kramplar devam ediyor haftasonu diye doktoruma gidemedim
ozgmom Yildiizr Bende 16. Haftadayım ağrılarınız nasıl oluyor tarif eder misiniz? Benimde ağrılarım oluyor özellikle sağ tarafımda anlık girip çıkıyor devam etmiyor
lebi5666 Laviniazuzu siz bir acile gidin bence, 16. Haftada kıpırdayamayacak kadar ağrı olması beklenen bir durum olmayabilir.
Yildiizr ozgmom benim de anlık, bazen sağ ya da sol kasık değişiyor. Sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı giriyor. 2-3 dk devam ediyor en fazla. Bazen de batma hissi oluşuyor. Bunların hepsi normal dedi doktorum