Mucize19 Arkadaşlar Ankara da özel doğum ücretleri ne kadar acaba? Ben de kalp ritmi bozuklupu olduğu için özel de sezeryan doğum yapılmasını istiyorum. Ücretler hakkında bilgisi olan gebe arkadaşlar bilgi verebilir mi? 🌼❤️
Enfal_06 Mucize19 20 bin normal doğum sezeryan ikiside doğumdan sonra ki bebeğin işitme testi annenin kontrolleri dahil
Ada20212024 Mucize19 koru çukurambar doktorum 70 bin hastanenin özel sağlık sigortasıyla bir anlaşması yok içinde detaylı ultrason da yok
littlemiddle Mucize19 Ankara’da o kadar çok özel hastane var ki, sizin merak ettiğiniz veya ilgilendiğiniz bir hastane varsa aslında direkt onu sorun bence mutlaka gidenler yanıtlar 🌺
Mucize19 littlemiddle Ankara da özel olarak ilgilendiğim bir hastanede yok açıkçası fiyat ve içeride ilgi alaka da önemli benim için araştırıyorum hala 14 - 15 haftalığız annemlere gelince doktor değiştirmek zorunda kaldım şehir değişikliğinden dolayı.
littlemiddle Mucize19 Ben liv hospital a gidiyorum ilgi alakadan oldukça memnunum. İkinci doğumum olacak inşallah aynı hastanede. 50 binden aşağı olduğunu sanmıyorum doğumun, muayene ücretleri de prof veya uzmana göre değişiyor. Bin-iki bin arası ücretler.
Enfal_06 Mucize19 koru Sincan hastanesi orda doğum yaptım ben doğum paketi 28 bin dokturum rojin hocaydi çok memnun kaldım doktorumla hâlâ iletişimdeyiz sağolsun ilgileniyor 1 ay önce sezeryan doğum yaptım
Seyma27 Bende keçiörende oturuyorum 13 haftalık hamileyim ıyı bır doktor arıyorum bana da yardımcı olursanız sevinirim
Gizemburcuu Bende doktorumun muayenehanesinde 9 ay takip testler Güven hastanesinde doğum 120.000₺ ikizlere gebeyim ikinci bebeğin doğum masrafları hariç ve ayrıntılı ultrason da pakete dahil değil
Sevde_M Tugceozturkk duru da muayene 360 tl Doğum ü ayşe hoca HRS de yaptırıyor oda 1500 dolar olarak hesaplanıyor