Hilalhayrettin25 Kızlar 35+2 haftalık hamileyim karnımın altına ve bacak.arama çok sancı ağrı giriyir ayakta durmakta bile zorlanıyorum sizce normal mi benimle aynı haftada olanlar sizde durumlar nasıl bebeğin hareketlerini de gayet sert hissediyorum
napoliten_ Hilalhayrettin25 bende 35+3’üm hafif kramp tarzı kasılmalarım oluyor onun dışında tuvalete giderken sanki rahmime öyle bir baskı yapıyor ki altıma kaçıracak gibi bir his olmaya başladı yeri daraldıkça :)))
Deryadgm Hilalhayrettin25 35+3 üm kasıklarımda ağrı var belim ağrıyor arada alttan sancılar giriyor adet olcakmışım gibi, sürekli çişim varmış gibi hissediyorum. Ayakta çok duramıyorum geceleri uyuyamıyorum
Hilalhayrettin25 napoliten_ benim şuan bile karnımın altında sancı var sırt ağrısı da arada oluyor acaba yalancı sanci mi çözemedim ilk hamilelikte böyle yaşamadım ve benim 4 aylıkken beri gogsumden sıvı geliyor
napoliten_ Hilalhayrettin25 seninle aynıyız bendende sürekli sıvı geliyor o süt zaten o yüzden hiç sıkmadım dokunmadım aksın iyi bişey sende dokunma :) benimde bu 2. Gebeliğim sanki 37’de doğururum gibi bi his var içimde ya çok garip
Hilalhayrettin25 napoliten_ bnde dokunmuyorum doktor erken doğuma neden oluyor diyor ilk doğumun kaç haftalık oldu bnde 38 diyorum kendime
-Nazli7- Hilalhayrettin25 35+3 benim de durumlar aynı ve göbeğim baya asagiya düştü. Biraz önce baktm yanlarım falan boşalmış ne demek bu acaba
Bidemet Benim ki erken mi başladı bende 31 haftaligim ağrılarım olmaya başladı kısa kısa sürüyor ama aklımı başımdan alıyor kasik agrisi yada kaburga ağrısı oluyor sürekli uyanınca geçiyor
Hilalhayrettin25 Bidemet aynen biraz erken başlamış ama herkesin gebeliği farklı. Ben uyuduğum da sadece rahatlıyorum yoksa ağrı gözümü açınca bile başlıyor