Solmaz-Papatya babygirl01 ben iki yıldır bekliyorum bir kimyasalım var bide temmuzda 20 haftalık bebeğimi düşürdüm doktorum 3 ay dolunca tekrar deneyin dedi bizde denedik bekliyorum şimdi hormonlarim mi bozulmuş acaba belirtim hiç yok
babygirl01 Solmaz-Papatya çok geçmiş olsun üzüldüm hakkınızda hayırlısı inşallah. Ben de 2 yıldır bekliyorum hiç gebe kalmadım ☹️
Ftmnur11 Solmaz-Papatya yumurtlamayi takip etmedim malesef Zaten 1 yıldan fazladır hiç yumurtmama olmadı bende Bu ay böyle erkenden bı yerlerim agriyinca bı işkillendim yani kendi kendime :) Geçen seneki gebeligimi 4+4 de ogrenmistim devam etmedi malesef
Yldrmmmm kusanne canım vallahi bat 13 14 ekimde yapmayı düşünüyorum şehir dışına çıkacağım kan testi vermeyi düşünüyorum direkt
Solmaz-Papatya babygirl01 Rabbim nasip etsin inşallah istiyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲
Yektek22 erikarpuz sizle yine yumurtlama günümüz aynı ben iki gündür test yapıyorum o kadar zorluyorum ki flaşla gün ışığında ama yok maalesef negatif adetime daha 6 gün var gösteriyor erken mi sizce
Haticom Yektek22 benim 6 gün öncesinde negatifti kanda idrarda hiç çıkmaz en iyisi regl geçince kan vermek
Haticom Benim adetim düzensiz 8 inde olmam gerekiyor karnım çok şiş adet olcakmışım gibi 6 gün öncesinden kan verdim negatif çıkmıştı reglin geçmesini beklicem ama adet olucam bence ya hiç belirtim yok
Merve_kucuk Solmaz-Papatya Benim bat 6 ekimdi dün test yaptım pozitifi gördüm çok şükür. Pazartesi günü sağlık ocağına gidip kan vereceğim 🥹
Ftmnur11 babygirl01 döngüyü 28 gün olarak hesaplarsam dün adet olmam lazımdı.bugun 1 gün geçiyor yani Ama ben hiç bı zaman 28 günde bir adet olmadığım için bekleme taraftarıyım biraz daha test için Umudum yok ama adet olmadan bişey diyemiyorum şu anda.pkos olunca işin icinde
babygirl01 Ftmnur11 bende 28 gün olarak hesaplarsam bugün olmam lazım. Ama benimde 1-2 geçe atabiliyor. O yüzden bekliyorum hayırlısı olsun