Kckglr benim de endişelerim var evet ama şunu söyleyeyim. Herkesin gerçekten farklı bir deneyimi farklı bir doğum tecrübesi var. O yüzden suni sancının da normal doğum sancısının da kimde nasıl etki edeceğini bence bilemeyiz. En güzeli ne biliyor musun? Tamamen kendini olayın akışına bırakmak. Bebişler öyle ya da böyle bir şekilde doğacak zaten. O yüzden anın tadını çıkarmaya çalış ve olumlama yap bol bol. Ben de hastaneye yatalı 2 gün oldu, sancım var diye ve haftam doldu diye yatış yaptılar. Kontrol altında tutuyorlar ve kendi sancılarımı bekliyorlar. Tabi hala gelen giden yok orası ayrı bir konu🤷🏻♀️😂 2 gün önce yatış yapınca açılmama baktılar acilde açılmam yoktu. Dün zaten pazar olduğu için bir şey yapılmadı. Bugün de bakalım ultrasona bakacaklarmış, durum neyi gösterir bilmiyorum. Hala kendi sancım olmazsa ya suni sancı verirler ya da ultrasonda da her şey normalse eve gönderirler diye düşünüyorum. Yani benim de suni sancı almam olası gibi, ama korkmuyorum ve tedirgin olmamaya çalışıyorum. Hep güzel düşünelim güzel şeyler olsun. Tamameeeen doğum sürecinin tadını çıkarmaya çalışalım. Süreç ne olursa olsun sonuç güzel olacak çünkü 💙💙💙