Nrcn61
Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin 🙏 gelelim doğum hikayeme çarşamba günü kontrolüm vardı 40 haftaya girmişti doktorum bir kaç gün daha vakti var diyerek kendi sancımın gelmesini bekledi gelmezse pazartesi için yatışımı vermişti perşembe günü duş aldım ara ara yalancı sancılarım vuruyordu artık alışmıltım akşam olduk yattık gece uyandığımda bel ağrılarım vardı ama hafif uyumama engel olmadı sabah oldu yataktım pıt diye bir ses geldi dedim galiba suyum geldi kalktım hemen boşaldı bir miktar wc ye gittim nişanımda hemen geldi az az suyum gelmeye devam etti eşimi kaldırdım annemler istanbulda bir gün önce gelmişti annemi uyandırdım suyum geldiğini söyledim doktoruma haber verdim kendisi hastanede 11 gibi geleceğini hastaneye gidince elmas ebeyi bulmamı söyledi saat 9.30 gibi hastanede oldum direk doğum hane katına çıktık iki ebe karşıladı beni berna ebe hemen çatı muayenesi yaptı 3 cm açılma var dedi çatımın çok uygun olduğunu söyledi normal doğum yaptım bu ara da sonra nst damar yolu lavman yapıldı açılmam için yürümemi söylediler bebek biraz yukarda dediler serum takıldı sonra serumla beraber eşimin yardımıyla yürümeye başladım 12 ye kadar sancılarım hafif sancı geldikçe çömeldim durdum gidince devam ettim saat 12.30 sancılarım sıklaştı belime vurmaya başladı o zaman doğum sancısı olduğunu net anlıyorsunuz ebe geldi 6 cm açıklık olduğunu söyledi epidural istermisin dese başta istemedim sancılar sık gelmeye başlayınca yapın dedim anestezi doktoru yarım saat içinde geldi çok iyi bir doktortu berna ebenin elini tuttum çok iğne yapılırken destekçi oldu allah razı olsun iğneyide hissetmiyorsun çok sonra epidural etkisini gösterdi ebe 10 dk uzan hiç kalkma dedi dediğini yaptım sancılar vuruyor sağ kasıkığımda hissediyorum ama ağrısız vuruyor berna ebe 10 dk arayla gelicem açılmana bakıcam dedi epidural etkisinden açılma hızlı ilerler dedi 2 saat içinde doğum olur dedi en geç dediğide oldu yanımda bir bayan daha vardı doğum için doktorumuz aynıydı dedi ikinizde aynı anda doğuracaksınız ☺️ Galiba bayan ıkınmam vardı doktor baktı doğumhaneye dedi sonra berna ebe catıma baktı 8 9 cm açılman var dedi doğuma giden bayan çıkınca seni alıyoruz doğuma dedi tamam dedim saat 14.30 da doğumhaneye yürüyerek gittim çatala çıktım ıkınmayı öğretti ebe doktorum gelene ıkınma o kadar rahatım ki doğum hanede ıkın dedikçe beni gülme alıyor berna ebe kız gülme diyor ıkın herkes bana gülüyor şuna bak diyolar az önceki bayan bağırmış çok bide buna bak diyolar ıkınmayı pek beceremedim yarım saat sürdü ıkınma saat 15.00. Oğluşum dünya ya geldi inanın o kadar güzel bir duygu ki eşimde benle beraber doğuma girdi doktorum ebelerim hepsiden allah razı olsun abla kardeş gibi ilgilendiler benle 5 saat içinde doğurdum ilk gebelik ebem 2 ci gebeliğin gibi doğumun oldu dedi normal doğumdan korkmayın epidural isteyin çok faydası var rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin 🙏🙏
Zeyynep
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydııınn 😍😍
Fatmahsun
Gözünüz aydın benimde 18 ocak beklenen doğum tarihiydi ama dr 21 de gel dedi ne sancı ne nst de hiçbir şey yok. Bakalım 2 saat sonra dr a gidecem bende kontrole İnşAllah artık başlar bnm de doğumum 40+3 olduk. Darısı başımaaa