ballilokmam ilk hamileliğimde düzenli her takibime gittim. Detaylıya girdim sorunsuz mükemmel bir hamilelik geçirdim doğumdan sonra ağır kalp hastası olduğunu öğrendim üstelik yaşamasına mucize olarak bakıyorlardı uğraştık yıllarımızı verdik uyumadık gezmedik herşeyimizle ona baktık daha yeni evliydik üstelik birbirimizi unuttuk neredeyse. 3,5 yaşına kadar yaşadı ama kalpten değil karaciğerden dolayı vefat etti çünkü o kadar çok ilaç,tedavi aldı ki nasıl dayansın.. gel gelelim düşündüklerinizi bende yaşadım hemde kucağımdan evimden ayrılan alıştığım o sesten kokudan kopmak öyle zor geldi ölmek istedim ama o sırada bana bakan iki minik göz vardı. Kızımın hastalığının arttığı dönemde plansız hamile kaldım ve ikinci bir kızım oldu o 2 aylıkken ilk kızımı kaybettim. Ama bizim planlarımız fanidir. Allah’ın ise her daim başka bir planı vardır. Evet çok zor sabretmek isyan etmemek ama imtihanın kuralı bu değil midir ? İsyan etmeyenler geçebilir yalnızca. Hep böyle düşündüm ben isyan edersem benim bebeğimin yaşadığı benim yaşadığım her şey boşa gider dedim. Şimdi beni cennette beklediğine dair umudum baki.. bende ona layık bir anne ve Allah’a layık bir kul olmak için yaşıyorum.Hayat budur televizyondaki dizilerde olduğu gibi mükemmellikler güzellikler yarımdır ya da yalan.