Selam kizlar bebeğim doğalı 6gün oldu anca fırsat buldum paylaşmaya hamileyken bebek sürekli bir yere toplanıp duruyordu normal olduğunu düşündüm çünkü başka bir belirtim ağrım sızım yoktu 32. Haftamda rutin nst kontrolünde sancım cikti hiç ağrı hissetmedigim halde hemen acile yonlendirio swrumlar verdiler düzelince çıktım 34 hafta yine rutin kontrolde tekrar sancı çıktı ben hissetmiyorum tabi ve bu sefer bebeğimin kalp atışları biraz yüksek çıkıyordu hemen yatış verdiler ciğer geliştirici iğneleri vurdular serumlar sürekli nst derken 1hafta hastanede yattım sonra sabah kontrole gelen doktor doğuma kadar taburcu olamayacağımı soyledi akşam gelen doktor çıkabilirsin deyip taburcu verdi eğer bir tuhaflık hissersen hemen gel sanciyi hissetmiyorsun diye rahmin patlar dedi yolladı beni sonra eve geldim ertesi günduz tuvaletten kalkınca biraz su geldi bende idrar sandim çünkü bebek çok aşağıda baskı yapiyordu idrarım.az az geliyordu akşam olunca tam yatağa yattım pıt diye bir ses geldi karnımdan su kesesi patlamış ayağa kalkmamla suyun gelmesi bir oldu hemen acil kadın doğuma gittik ve acil sezeryana alındım son kontolde 2800 demişlerdi kilosuna ama 2200 doğdu kızım arada baya fark vardı sabah sarılığı aniden yükselince aramizla Rh uyumsuzlugu varmış ve alıp kuveze koydular fototerapi görmesi gerekiyormuş değeri sınıra gelince verdiler ama 2gunde bir kontole gidiyoruz zorlu yorucu ama kızıma kavuşmak dünyaya bedel 💕