Elifnurmusab Kızlar ben önceden Buraya yazmıstım ama düzelmıyor boyu ıkı haftadan gelıyodu artık bır ay fark olmus 31 haftalık hamıleyım ama 26 haftadan gelıyor kılosuda 1.20 gram böyle gıderse erken alcam dıyor doktorum genetık olma ıhtmalı var dıyor ama bır hastalıkda olabılır dıyor allahım emeklerımızı boşa çıkarmsn🤲🏻🙏🏻
Glcdmrdmr Elifnurmusab 😓😓 Başka Doktorlarada gitseniz keşke belki kan akışında bir problem vardır burda okumuştum birisine kan sulandırıcı iğne vermişler bebek 700 gr almıştı
Elifnurmusab Glcdmrdmr bende dün okudum onu ya yarın gıttgımde sorcam doktoruma gıttım detalyı ultgsana gırısm cnm sıvı alalım dıyolar bende aldırmak ıstemıyorum allahım ne layık gormusse
pitircikannesi1 Elifnurmusab bende yarın 31+0 olacağım. Salı günü de kontrolüm var aynıyız hafta olarak hemen hemen cnm. Rabbim yardımcın olsun inşallah ciddi bir durum yoktur bebişini zamanında sağlıkla kucağına al inşallah kuzum
Elifnurmusab pitircikannesi1 amın ıns ya allah kımsenın emegını boşa cıakrmsn beş yaşında kızım dunden berı ntsye gırıyom tek düşündüğüm şey kızım😔