Ftmnnr anne_adayi_37 oğlan ismi hiç yok aklımda ya kız istediğim için ismi de belliydi erkekmis isim bulamadım.esime bıraktım ztn kız olsaydı ben koycaktim erkek o koysun 😂
elifdemir09 _Elif27 benim de Allah nasip ederse kızım olacak Elisa Burçe olacak ismi :) Elisa his olarak çok güzel hissettiriyo bana anlamıda çok güzel siz kararınıza kalın
_Elif27 elifdemir09 evet öyle olucak galiba 😊banada çok güzel hissettiriyor narin zarif bir isim eminim kızlarımızada çok yakışacak isimleriyle yaşasınlar inşallah 🙏
Meliyda Brgmde Canım benim ilk kızımın adı İlayda ikinci kızımın adı Melisa. Ben Deva istiyordum ismini ama kızım o benim kardeşim dediği için Melisa koydu belki bu üç isim fikir olur sana
emel16 Brgmde bana da kız kolay geliyor erkek de zorlandım:) o kadar çok güzel isim var ki ilk aklıma gelenler ; Gökçe Umay Nil meva buğlem ipek inci duru hatta başına elif koyup bunlardan biri yanına da olabilir
Elfidaa Sibelmel24 valla bende anlamadım 😂 herkes çok aradınız mi bunu diyo ama napim çok ısrarcı bu konu da 🙈
Nananan Brgmde benim kızımın ismi buğlem asya olacak Ama buğlem koymasaydim yada ilerde bir kızım daha olursa eflin efnan var aklımda çok hoş ve Çok cool bence