Brgmde Rumeysa25_ başkasında duyunca mesela çok hosuma gidiyor asel inci süper olmuş ama kendimde düşününce benim beğendiğim eşimin içine sinmiyor onunkide bana 🫶🏻 bulamadık çık ya asya bulduk bi ama düşüniyoruz hala
mcansu Brgmde arkadaşımın kızının adı Umay Asya çok tatlı çıtı pıtı akıllı bir kız 🌸 Bende kızım olursa Gökçen ismini çok istiyorum
lidyaa30 Brgmde ayyy bu sey gibi hani bu cocukta bu tip yok deriz ya ismiyle tipi uymaz onun gibi icinize en cok sineni koyun ben hamile oldugumu ogrendigimde direkt noyan atlas dedim cunku benimle uyumlu yani hep bi cocugum olsa adi o olurdu dedim kismetse de oglum geliyor noyan atlas koyacam sizinkide sanki oyle olmus
fatma4136 bebegim kız olsaydı minel koyacaktim bende fikir olabilir size de :) Minel Nas da koyan olabiliyor
Melike1234987 Melek kızımın ismi Zeynep İkra ydi o melek oldu gitti tekrar bir kızım olursa Zümra koyacgm ablasyla uyumlu olsn dye
anne_adayi_37 Kızım olsaydı Zeynep Zühre olacaktı Ama bir oğluş daha olacak inşallah bizde isim bulamadık 33 haftalık olduk
Ftmnnr anne_adayi_37 oğlan ismi hiç yok aklımda ya kız istediğim için ismi de belliydi erkekmis isim bulamadım.esime bıraktım ztn kız olsaydı ben koycaktim erkek o koysun 😂
Selenaslan01 İdil Aylis kızımın ismi , şuan tekrar hamileyim eğer yine kız olursa Sadem , parla , incila , alisya , raşel isimlerini düşünüyorum 🥰