basakc36 Kızlar sonda takılırken ya da çıkartılırken çok canınız yandımı.nasıl takılıyor ya. Ben acıdan çatı muayenesi olamadım bu sonda meselesi sürekli aklımda nasıl olacak
Sedabadak basakc36 herkesin acı eşiği farklıdır mesela benim takılırken çok yanmıştı çıkarırken o kadar değil en çok sorun ettiğim sonda
edshnnn- basakc36 korkutmak istemem ama ilk doğumum devlette oldu ve sonda takılırken acıdı şimdi özelde doğum yapıcam bende sonda takılmasından korkuyorum doktoruma söylicem uyusturup öyle taksın diye inşallah kabul eder
Aylaa123 basakc36 ben taktırmadım bilmiyorum ama özelde yapıcaksınız doğumu sanırım rica edin uyusturulduktan sonra takıp çıkarsınlar konusursanız yapıyolar
Tutaste_ basakc36 açık olcak bıraz ama kız yaptıgından kalın değil sonda. Ben daha cok ameliyathanede kıcımı basımı gorcekler ona takmış durumdayım
littlemiddle Ameliyathanede anesteziden sonra takılmış bana, mış diyorum çünkü ne farkettim ne gördüm ne de anladım 😁 Odaya geldiğimde de hemşireler ne ara çıkarttılar bilmiyorum, daha uyuşuktum galiba 🧐
Gulsenyilmaz littlemiddle benimde öyle oldu sanırım ben taktıklarını bilmiyordum bile, doğum sonrası herkes acıdı mi diye sordu ne acıdı mı bana takılmadı diyorum meğerse takılmış 🤣 ama şimdi ikinci devlette ve gittigim yerde olanlar bana hep çok acıyor diyorlar bende korkmaya başladım
Eylulmert Ayyy evet benimde en korktuğum ve merak ettiğim şeylerden biri sondanın takılıp çıkartılması acıyor mu acaba çok ya
basakc36 Aylaa123 idrar yeri ile vajina ayrı değil mi ay benim IQ iyice düştü😂Benim zarım henüz yırtılmamış ben o yüzden muayene olamadım çok canım yandı
Aylaa123 basakc36 hayır aynı yer değil 😂2 delik var birisi idrar çıkısı için diğeri ilişki ve bebek çıkısı için 😂idrar yaptığımız yer üst tarafta kaln yer zarınız olsada farketmiyor 😂 rica edersiniz uyusturulunca takarlar ama devlet öyle birşey yapmıyor özelse yaparlar
perihankrkya basakc36 iki sezeryanimda da uyuşunca taktilar cnm cikarirken de aci olmuyor hic korkma saniyede cekiyolar zaten ben hissetmedim bile ☺️
Yamanmomy basakc36 takarken acımıyor ama taktıgı andan itibaren çok rahatsız ediyo hep bi idrarn var gibi ama yapamıyosn gibi çok iğrenç bişey
Aylaa123 Tutaste_ 😂😂hepimizin derdi başka allahım ne zor yaa suan erkeklere sinirlendim yattıkları yerden baba oluyolar 😂
basakc36 Tutaste_ sonda idrar deliğine takılıyor ama 🥲aman görsünler boşver onlar günde kaç tane görüyor emin ol elden koldan bi farkı yok onlar için 😂
perihankrkya basakc36 korkma cnm hissetmeyeceksin zaten doktoruna söylersin ben uyusturunca takilmasini istiyorum diye ☺️
basakc36 Aylaa123 gerçekten ya hiç aklıma gelmeyecek şeyler beynimin içinde. Kocam da uyuyor😂 imkanı olan erkek olsun shhdhdbc
Tutaste_ Aylaa123 valla. Eşime diyorum anca para gidiyor senden doğal olarakta bendende gidiyo. Ne biyeri çatladı ne karardı basını koyar pat uyur kendıne bakar ben aynaya bakamıyorum ödemden şeyden. Adamlar gorcek hep benı dıyorum mecbur dıye teselli verıyo bana valla boğmalık bi kocam var 😀😀
Naznaz110 Aylaa123 inan öyle nişan geldi ve 4 saattir aralıklı sancım var totosunu dönmüş uyuyor valla boğasim var
Tutaste_ basakc36 olsun kalın bısey değil işte 😀 ilişkiyi kestıysenız ama tabı yanabılır. Uyuşunca taktırın soyleyınde
Aylaa123 basakc36 erkek olmak miss 😂ne dert var ne tasa yan gel yat kalk işe git tek sorumlulukları bu 😂😂