Aylaa123 1PrensAnnesi___ sadece tekme olarak vurmuyorki elinide oynatıyor ayağınıda son aylarda mesela hem kasıkta hem üst karın göbekte hareket hissediyoruz elini kolunu oynatıyor neresiyle vurduğunu bilemeyiz tabiki
Gokturkmom_ 1PrensAnnesi___ hissediliyor tabi, bebeğim makat gelişliydi hep ayak hareketi sanıyordum en son gittiğimde dönmüştü 😂 benim ayak hareketi sandığım hareketi elleriyle yapıyormuş
1PrensAnnesi___ Gokturkmom_ Benimde şuan makat geliş el hareketlerini gogsün altında mı hissediyorsunuz sizde
Hafsa02 Gokturkmom_ eğer son aylardaysak ve doğum pozisyonu aldysa üstteki ayağı alttakiler eli diyebiliriz bnce
fidanylcn 1PrensAnnesi___ benimki içerde esniyordu resmen kflxjgödkföcm bi tarafa ayaklarını diğer tarafa ellerini uzatıyordu
mcansu 1PrensAnnesi___ el olarak değil de dirseğini topuğunu kafasını hissediyordum ben hatta oğlum bazen dikilmeye mi çalışıyordu bilmem karnımda ikinci bir karın oluyordu çift toplu geziyordum 😅
Mikrofon0 1PrensAnnesi___ benim bebeğim 28= haftadan itibaren baş geliş pozisyonundaydı ellerini dirseklerini hissediyordum aşağıda kaburgalarımı da ayakları ile kırmaya çalışıyordu bence 😅