Aysgll1 Kızlar içeriği temiz olan kullandığınız roll on markaları hangileri? Celenes kullanıyorum içeriği temiz ama gün içinde çok etkili değil ter kokutuyor bu durumdan çok rahatsızım
myavocado Aysgll1 ben hindistan cevizi yağı içerisine karbonat koyuyorum iyice karıştırıyorum bunu macun gibi, koltuk altıma onu sürüyorum. Deneyin isterseniz ternkokusunu önlüyor hem de doğal ve temiz içerikli bir çözüm
edis22 Aysgll1 rexona sabunlu. Terlemeyi tamamen önlüyor. Günlük bir kere kullanmaz bile yetiyor gün boyu terlememeniz için.
Zey1zey PinkBerryy siveno içerisinde alimünyum tuzu varmış. Ben de temiz içerikli biliyordum ama instagramda eczacı bir hanım hamileye uygun olmadığını paylaşmıştı. Doğal içerikli krem deodorant kullanmayı düşünüyorum şu an
Nes7616 İnstada nemanatural diye bir sayfa var oraya yaptırıyorum ben çokkk güzel tamamen doğal içerikli tavsiye ederim
ezooezz Yves rocher kullanıyorum indirim zamanı alıyorum tabi ama siveno da öneriliyor onu denemedim henüz.
Sum16 Aysgll1 Badecanlar diye bir site var ben yıllardır oradan alırım terlemeyi değil kokuyu engelliyor çok çok memnunum ( sedir ve portakallı olanı kullanıyorum)
Betul_ela0 Aysgll1 Rexona kullanıyorum ter kokusu 0 gün boyu ister koş hopla zıpla koku yok asla üstünede emotion sıkıyorum oh mis 🌸
Rosemihra Aysgll1 hiç rol on kullanmayın . Tuz taşı var trendyoldan bulabilirsiniz . Koltuk altınıza ıslatıp sürün . 2-3 gün ter kokmuyorsunuz . İsterseniz günlük kullanın . Süper bişey hayatımı kurtardı . Şiddetle tavsiyemdir