Kbrumt68 Renesmee Evet benim ilk doğumda plesanta dekolmanı olduğu için beklemek istemedi kendi sancımı doktorlar o yüzden 38. Haftada planlı ssvd olacağım
Nes7616 em-ine123 anlamadım , ne önerisi oluyor mu , devlet takipliydim o haftaya kadar ama ssvd karar verince 35+5 te bi doktor bulup ona devam ettim şuan 38+5 Salı olacak 3. Kez gitmiş olacağım 40 a kadar bekleyeceğini söylüyor demeyceğiz
Nes7616 em-ine123 anlamadım , ne önerisi oluyor mu , devlet takipliydim o haftaya kadar ama ssvd karar verince 35+5 te bi doktor bulup ona devam ettim şuan 38+5 Salı olacak 3. Kez gitmiş olacağım 40 a kadar bekleyeceğini söylüyor demeyceğiz
Kbrumt68 Birbebekannesi01 Ben Fransadayım canım Türkiyede değilim o yüzden zaten, Türkiyedr olsaydım kesin sezaryene alırlardı, uğraşmıyorlar hiç
Birbebekannesi01 Kbrumt68 kesinlikle katılıyorum sezeryan onlara kolay geliyo. Turkiyenin sezaryen da başı çekmesi tesadüf değil
Kbrumt68 Guclu_anne 38 haftalık oluyorum tam salı günü, ilk doğumda sıkıntı yaşadığım için riske atmamak için beklemiyorlar, plesanta dekolmanı yaşadım bebeğim gelişemedi acil sezaryen felan baya sıkıntılı dönemdi o yüzden doktorum öyle karar verdi
Guclu_anne Kbrumt68 Normalde ssvd de suni sancı fitil vs gibi dış müdahaleler rüptür ihitmalini artırıyor diye biliyorum. Onun için sordum. Tam olarak nasıl bir başlatma olucak onu sormak istedim yani. Bu arada geçmiş olsun. İnşaAllah dilediğinizden daha güzel bir doğum ile sağlıkla evladiniza kavuşursunuz
Kbrumt68 Guclu_anne Canım burda çok fazla örneği var etrafımdada çok kişi var ssvd olan burdaki doktorlar çok acil olmadığı sürece kesinlikle sezaryen yapmıyor bu kural herkez için geçerli burda özelde olsa devlette olsa aynı. Ama nasıl yapacakları hakkında gerçekten hiç bir bilgim yok ama bence tüm riskleri göz önünde bulundurduklarını düşünüyorum çünkü fransızlar genelde garantici insanlar riskli işlere pek girmiyorlar diye biliyorum
surprizbebe em-ine123 sağlık bakanlığı reklam yapmayı annelerin psikolojisi ile oynamayı biliyo ama devlet hastanesi doktorları ssvd desteklemiyor!!
Kbrumt68 Birbebekannesi01 Tabiki risk almak istemiyorlar, Ama bence bu konuda daha fazla çalışma olmalı sonuçta sezaryende iyi bişey değil tek seferde kurtulacakken onun acısını çekmekte kolay değil
Gizeminannesi em-ine123 ssvd istiyordum dün çatala çıktım aşırı korktum yapamam diye sezeryanla devam edeceğim. O çatala çıkmak insanı korkutuyor…