Sevgii16 Carpediem123 evet normal merak etmeyin sağlıcakla bebeğinızı kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Sumeyyeky Carpediem123 genel anlamda günlük hayatına devam edebilirsin ağır kaldırma uzanma kabız olup ıkınma bu gibi şeyler şimdilik yeterli olur doktor kontrolünde doktprun ekstra bilgilendirme yapar zaten ❤️
Gunduzanne Carpediem123 telaş normal hepimizde oldu heyecan sevinç korku hepsi birbirine karışıyo ama korkma için rahat olsun ki ilerleyişinde rahat olsun
Sumeyyeky Carpediem123 kaç haftalık beta kaç çıktı değer çok önemli değil çünkü 2 günde bir en az %60 artış göstermesi yeterli deniyor çünkü endişe etme hiç 🫠
Carpediem123 Sumeyyeky adetten 2 3 gün önce falan 4.8 geldi 3 gün sonra tekrar kan verdim 49.07 çıktı 😥
Sumeyyeky Carpediem123 oh maşallah 2 gün sonra tekrar ver istersen için rahatlar 10 gün sonra da doktor kontrolüne gitsen kese görünür diye düşünüyorum
Carpediem123 Sumeyyeky ayyy gerçekten mi pazartesi gidip kan vereceğim , ama yükseldi mi noldu diye düşünüp duruyorum
Sumeyyeky Carpediem123 ayy o kadar heyecanlı bir durum ki kendimi gördüm bir an 😇 sen rutin yaşantına devam et hiiiç düşünme zor biliyorum günler asla geçmiyor ama başka şeylere odaklan haber ver mutlaka tekrar ❤️