Anneoluyorummp Alya05 benim kızım hep önden giderdi oğlum bir hafta geride alakası olduğunu düşünmüyorum
sacmalamakizim Alya05 İlk kızım 1 hafta geriden geliyordu ama gelişimi güzeldi, bu 2. gebeliğim önce 6 gün geri geldi sonra 1 hafta önde geldi 20. Hafta da 4 gün önde geldi şimdi 27 haftalığım 2 gün geriden geliyor. 😄
Alya05 sacmalamakizim Gebeliğini kıza göre farklımıydı cinsiyeti ne. Maşallah ileri geri devam ediyor 😄😄😌
Aslaninannesi_ Alya05 benim doktorum tüm hastalarına 11.haftada söylüyormuş değişmedide zaten . 8.hafta cinsiyet normalde belli oluyormuş canım
Alya05 Aslaninannesi_ her doktorda aynı değil tabi erkek bebek erken gösteriyor diyorlar ama internetten biraz araştırdım kız dediklerinde bazen yanıltıcı olabiliyor bazı doktorlar diyor testisler geç ine biliyor ondan dolayı bacak arası boş oluyor
12_annee Alya05 benim kızım 2 hafta önden gidiyordu şimdi oğlana hamileyim buda 1 hafta önden gidiyor bebekten bebeğe değişiyor
Ndaaa41 12_annee önden gittiğini. Nerden anlıyoruz 🥹 Bu. Ultrason kağında hafta yazıyor ordan mı. Acaba. Genelde doktorum bana haftasıyla uyumlu gidiyor diyor sadece
Aslaninannesi_ Alya05 benim oğlum olacak doktorun 3 boyutlu ultrasonu var bi gösterdi o altındaki yumurtalar görünüyordu
Aslaninannesi_ Alya05 aynen canım renkliye aldı beni kendi ultrasonunda var bu gösterdi ben şoka girdim doktor zaten renkli ultrason olmayan doktorlar genelde siyah beyaz ultrasona bakıp kordonla karıştırıyor demişti
Ysmnpmk Alya05 benimkide kız karın çevresi sadece 1 hafta geride gerisi haftasıyla uyumlu inşallah karın cevreside haftasını yakalar 🤲boyuda haftasina göre 1 hafta önde
Gizem0134 Ysmnpmk doktorunuz ne dedi peki bu duruma benim bebeğimizde karın çevresi geride başı ve bacak boyu normal
Alya05 Aslaninannesi_ merhaba canım sanırım bana yazmıştın cinsiyet belli olunca bana haber verirsin diye. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğin kalbi durmuş yatışım yapıldı kürtaj yapılacak