aaydingulsahhh ayse-52 bana ameliyat hazırlığında damar yolu açılmıştı doğumhanede çatalda da sonda takılmıştı sandalyeye alıp sezaryen alanına götürülmüştüm
Dilaradenizz0 ayse-52 banada uyusulmadan takıldı, ama hiç korktuğum gibi değildi fazla hissetmedim ki acı eşigim baya düşüktür
aaydingulsahhh KurabiyeninAnnesi123 evet uyuşmadan . Genel anestezi olmuştum hiç acıyan bir durum yok . Şey gibi düşün idrar yaparken anlık bir ilk başta yanma hissedersin..acaba enfoksiyonmu kaptım diye düşünürsün ya .. öyle bir yanma varla yok arası
KurabiyeninAnnesi123 aaydingulsahhh beni en cok korkutan şeylerden beri sonda özelde hic birsey anlamdm ameliyathanede takmişlardi uyuştuktan sonra hatta sonda takılıcağni bilmiyordm bile odama geçtikten sonra annem battaniyemi değiştirirken görmştm teşekkür ederim 😊❤️
aaydingulsahhh KurabiyeninAnnesi123 kız sondaya varana kadar dert edecek başka şeyler varken 😄 sondayı dert edenler komiğime gidiyor 😀 inanki acımıyor
Ayaz_Aybars_mom KurabiyeninAnnesi123 bana direk odada taktilar uyusmadan normal bi sekilde sonra lavman yapildi ama canim cok yandi dogumdan degil sondadan korkan biri olarak bende burdayim 🤣🙋♀️🙋♀️🙋♀️ dogumum özeldeydi ayrica
denizleo09 Banada ameliyathanede takılmıştı genel anestezi olacağım için doktor bebek narkoza çok maruz kalmasın hemen takalım sonra da seni uyutalım demişti devlet hastanesiydi ben hiç ama hiç hissetmedim sondanin acısını. Bu sefer ne olacak bakalım 😌
KurabiyeninAnnesi123 Ayaz_Aybars_mom ayyy hadi yaa bende cok korkyorm kizimda anlamdm bilmiyordm bile taktıklarni görünce de şaşrdm bu ne diye😂
Ayaz_Aybars_mom KurabiyeninAnnesi123 bazilarini uyusturup takiyolarmis bana diri diri taktilar valla 🤣 suan korkuyorum ondan gece mesela hemsire geldi tansiyon kan tahlili vs icin onuda ışıklar kapaliyken odada yapti bide damar bulamadi karanlikta oda canimi yakti kaostu resmen o gece
KurabiyeninAnnesi123 Ayaz_Aybars_mom gece den mi yatırıyorlar devlette ilk dogumumda gündüz gitmiştim hastaneye verilen saate
Ayaz_Aybars_mom KurabiyeninAnnesi123 yok bnm sabah 9 da yatisim yapildi ani suyum geldi o yuzden planli bisi degildi bnmki bn özelde dogum yaptim devlete hicbir zmn gitmedm gitmemde yani ilgi alaka sifir orda
KurabiyeninAnnesi123 Ayaz_Aybars_mom malesef özelin de fiyatlari sürekli uçuyor muaynelere sürekli zam geliyor bir hafta gidiyorsn farkli rakam 2 hafta sonra gidiyorsn bam baska rakam ona vericegm parayi bir kizim dha varr onun icin harcamayi tercih ediyorm 🤷🏼
Ayaz_Aybars_mom KurabiyeninAnnesi123 orasi ole tabiki ama bizde mecburiyetten gidiyoruz bir kac kez gittim ben devlete memnun kalmadim dogru duzgun ilgi yok ztn bir gunde randevuma 5 dakika kala doktor sistem kapatip kafasina gore bakmiyorum deyip cikip gitmisti onca insan madur olmustu o gun esimde bidha gelmem buraya dedi 😁 bnmde 3 yasinda oglum var ama mecbur olmasak gitmeyi bnde istemezdim bir dogum 30 dan assa ddgil ozelde
KurabiyeninAnnesi123 Ayaz_Aybars_mom cok haklsn kuzum öyle birsey yaşamdm ama devlet bu konularda vurdum duymaz oluyor malesef burda da 40 45 den başlıyor makul birsey olsa bende devam ederdim doktoruma en temizi