Cocostore Kızlar adetim 1geciktiğinde beta değerim 1285 çıktı 5 gün gecikmede 6607 çıktı , dün doktor ultrason ile baktı kese gözükmedi normal mi
ozgmom Cocostore Devlet hastanesi beta değerim 15 bin ken ve 7. haftadayken keseyi göremedi. Dış gebelik olabilir falan dedi sonrasında özele gittim orada net bir şekilde keseyi de bebeği de gördüm. Bir doktorla sınırlı kalmayın derim
Premsescik Nazli1334 benimde son adet tarihime göre 4 haftalık 4 günlük ama beta dün 81 cıktı az yani bence 1 aylıga göre geç döllenme olabilir mi
Cocostore Premsescik herkes farklı yaşıyor araştırıyorum birkaç gündür okuduklarıma göre olma ihtimali var , kan verip artışa bakın düzenli
Cocostore ozgmom devlet hastanesine zaten muayene olmak için yalvarmak gerekiyor artık ilgi alaka sıfır , haftaya özele gideceğim inşallah sizin dediğiniz gibi olur bizde görebiliriz
ozgmom Cocostore iki ayrı doktor baktı birde düşünün. İlk hamileliğim ne olduğunu bile anlamadım inanın okadar rahat ve sinirli bir biçimde konuştular ki ben direkt özele gideceğim deyip çıktım. İyi ki de çıkmışım diyorum inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız 🤲🏻