Buraksmama Kizlar bütün gün karnimda kalp atışı gibi biseyler hissediyorim sürekli hareket ediyor oturdugumda daha çok oluyor. Gaz mıdır bağırsak hareketleri midir yoksa bebek midir 😂 siz en erken ne zaman hissettiniz?😁
Aylaa123 Buraksmama kasık nabzı o canım bebek değil hamile olmadığım zaman bile bazen attığını hissediyorum ben. Hatta geçen gün eşiminde atmaya başladı karnımda birşey hareket ediyor atıyor burası kalp gibi kayıyor birşey içimde dedi 😂
Ayaz_Aybars_mom Buraksmama bebek icin daha cok erken canim ilkte olsa ikide olsa 16 dan once zor netlesiyor o pit pit atmalar bile min.13.haftada basliyor
Buraksmama Aylaa123 olabilir ya çok erken şuan. Ama bütün gün hiç durmaması benim kafamı karıştırdı 😂 hala da oynuyor çok enteresan kim bilir organlarimda neler oluyor😂
Buraksmama Dilanbg hayır bu 2. Gebeliğim ama bebek değilmiş o günden sonra bı daha hiç öyle olmadı ama ne hikmetse o gün bütün gün karnım kimildadi durdu🤗
Buraksmama Ayaz_Aybars_mom haklısın kesinlikle bebek değildi ama çok farklıydı bebek hissini verdi anlatılmaz yaşanır 😂😂