Gulxxx Kızlar ben iltihaplı eklem romatizması hastasıyım bir kızım var onun hamileliğinden sonra başlayan bir hastalık belimde de ağrı oluyor geçen ay hamile kaldım kimyasal gebelik oldu bilen arkadaşlar vardır asıl korkum bu hastalıkla hamilelik aynı anda nasıl olur belim daha çok Agrır mı yaşayan var mı acaba
Duygufuat Gulxxx ben de iltihaplı romatizma hastasıyım hem kanda hemde eklem de var benim ağrılarım oluyo doktorum ilaç verdi içince iyi geliyo
Gulxxx Duygufuat Doğumun nasıl. Olacak canım ben kızımı normal yaptım belim ondan sonra düzen tutmadı şimdi Sezer’den istiyorum
Duygufuat Gulxxx magnezyum kalsiyum antibiyotik yani çok ilaç kullanıyorum kulanmak gerektiğini her seferinde ısrarla tembihliyo doktorum iltihap enfeksiyon tahlillerini de yaptır doktor ona göre ilaç veriyo canım
Gulxxx Duygufuat normalde ellerin ayakların belin agrır mı hele az iş yapayım omuzlarım tutulur hemen
Duygufuat Gulxxx Benim ellerim değil ama sırt ve bacak ağrılarım çok oluyo omuzlarım özellıkle az bi iş yapım çok ağrı çekiyorum