Kızlar size Bisey danisacagim eşim başından beri sezeryan doguma karşı ve hep normale teşvik etti beni yani sağlık açısından vs çabuk toparlanmak için sanırım ona da bise demiyorum kv ve kp doldurusuna geldi hep … ve ben de normalden hep korktum kendime guvenemedim. Vs vs bir çok sebeb bu yüzden doktorumla knstm ben sezeryan istiyorum normal.yapamam dedim oda tamam eşinize söyleriz dedi yapamayacgnzii vs dedi velhasıl bu ara biraz durumumuz kotulesti bend3 esime dedim ki özele gitmeyelim devlete gidelim dedim bir sürü masraf dedim ve demez olaydım eşim hep özel istiyordu yine kv kp hep devlet dedi eşim de onlardan etkilendi en son tamam dedi ama bende şimdi pişman oldum ve devlete gitmek istemiyorum ilk dogumum ve tecrübem yok korkuyorum … eşimde Nuh diyor peygamber demiyor benle oyun mu oynuyorsun Bi öyle Bi böyle diyor . Haklı da ama işte bende ne bileyim yine onu düşündüğüm için. Bugün doktorumu aradım dedim ki eşim vazgeçti gelmiyor özele dedim muayne diye gelsem acikligm vs nasıl diye dedim oda dedi ki bakarız serum takarız serumu neden takıyor onu bilmiyorum nst bağlarız bebegin kalp atışlarında sizde Bi skinti varsa sezeryana alabiliriz dedi olmaz ise 1 hafta sonraya da kalabilir dedi ben ne yapmalıyım kızlar çok pişmanım keşke devlet demeseydim benim hatam sizce eşime böyle bise yapsam mı ona yalan söylemeyi hiç istemiyorum ama başka çarem yok gibi:( çünkü ille de normal diyor ve ben çok paniğim yani normal olarak kendime güvenim.yok o esnada çok korkuyorum annemle.bu durumu paylaştım oda aynısını diyor sen paniksin kendini biliyorsun sancim var diyerek özele git diyor ama gitsem hemen sezeryana almayadabilir bundan da korkuyorum işte of kızlar çok korkuyorum içim daralıyor sonlara geldim 39+1 im ne yapmalıyım bana Bi akıl verin Allah aşkına