Hulyaaaaa75 Nazifee ayyne guzel canm ya darisi bizim basimiza insalllah benmde acikligim yok 39+3 um ne sanci ne bisey hic dogurcak gbi devglm 😔
Misskaynak Nazifee aaaa resmen çok kolay olmuş ne güzel gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle büyütün 💕 darısı bize
CooperBaby Nazifee Yaa çok çok sevindim ama.🙈 Allah analı, babalı büyütsün.🙏🏾 Darısı bizlere inşallah. Bir mila’da ben istiyorum kısmetse. 🙏🏾😍👶🏽 Herkesin gönlünden geçenin gerçekleşmesini diliyorum.💕
Tubammm Nazifee maşallah size Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin peki doğumdan sonra dikişlerinizi dikerken çok acıyormu
TugceSenelKavak Nazifee ne güzel kolay olmuş doğumunuz maşallah 🧿 sağlıkla büyütün inşallah😊 darısı başımıza 🙏🏻
Anacsevgidolumelek Nazifee ayy masallah Allah bize de boyle dogumlar nasip etsin cok mutlu oldum adina valla saglikli hayirli evlat olsun insallah Allah sizr bagislasin 👶🏼👶🏼
TugbaSerhat Nazifee yaaa masallahhh valla bnde 39 haftaligim bekliyorum bugün muayeneye gittim sancı falan çıkmadı
Merveoz Nazifee allah hepimize sizinki gibi kolay bir doğum nasip etsin inşallah. Sağlıkla Güle güle büyütün prensesinizi 👼🏻🤗❤️
sumeyyezumra cok guzel bi dogum hikayesi darisi bizim basimiza allah anali babali buyutsun 😊 kac kg dogdu bide ultrasondaki kilosuyla arada cok fark oldu mu
Ahmerrr sumeyyezumra benim oglum cok hareketli sizin bebeginizde oyle mi bu martin havasindan mi suyundami anlamadim 🙂Amin teşekkür ederim sizinde gönlünüze göre olsun inşallah 😊🤍