Surprizbebek1 Kısa bir süre önce hoover kurutma makinesi aldım. Yalnız programları doğru ayarlayamıyorum sanırım. Bazen çamaşırlar nemli çıkıyor. Hangi çamaşırları hangi programda kurutuyorsunuz acaba? Özellikle bebek kıyafetlerini
seyma0661 Surprizbebek1 Hoover müşteri hizmetlerinde çalışmıştım tam doldurmamanız gerekiyor bir de aynı cins kıyafet atmanız lazım karışık olunca nemli çıkabiliyor
Surprizbebek1 seyma0661 yarısı bile dolmuyor zaten, cinsleri de aynı oluyor. Bebek kıyafetlerinin hepsi zaten pamuklu oluyor
ilaymom Ben bebek eşyalarını ve normal tişörtleri hepsi bir arada atıyorum ayrı ayrı tabi ama cok doldurmuyorum
seyma0661 Surprizbebek1 makinede nem sensörleri var ürünlerin kuruduğunu anladığında otomatik olarak kapatıyor. Bazen nem sensörleri de arızalı çıkabiliyor. Ben Arçelik kullanıyorum ne atarsam atayım vaktinden önce ve kuru çıkıyor. Siz isterseniz kullanma kılavuzuna bi bakın bazı programlarda 5kilo veya 3 kilo atılmasına izin veriyor eğer fazla atılırsa kurutma yapmıyor. Buna dikkat etmenize rağmen tam kurutma yapmıyorsa nem sensörü arızalı olabilir
Smbemdy Ben genelde kot programini kullaniyirum butun esyalar icin . Ama beyazlar havlular genelde 2 kere calistirmayla kuruyor ..