Eloalp
Ben şehir hastanesinde doğum yaptım sana özel sancı odası tahsis ediyorlar . 4-5 cm kadar sancı odasında bekliyorsun . 5 cm ulaşınca açılmam doğum haneye alıyorlar orada da özel oda sadece sana özel doğumu o oda da gerçekleşiyor. Benim iki taraftaki ebelerimde gerçekten çok iyiydi çok ilgililerdi. Benim doğum yaptığım gün kat çok yoğundu ona rağmen it gibi kapıp durma yok ayrıca . Tek tek dezavantajı refakatcının olmaması sancı esnasında doğum esnasında tek kötü yanı bu. Ben dikiş atılırken lütfen uyuşturun demiştim uyuşturdularda beni dinledi ebelerim . İç dikişim çoktu boydan boya seni bastan dikiyorum özenli dikiyorum hiç kuşkun olmasın demişti ebem . Ama ne yalan söyleyeyim insan kocasını yanında istiyor ya. O olsun elini tutsun istiyor. Onun haricinde refakatcı olayı eşin sadece ziyaret saatleri içinde görebiliyor onun haricinde kesinlikle yasak . Kadın doğumda medine hoca ve serhat hoca derim üstünü tanımam . Ben erken doğum yaptım acilde serhat hoca vardı suyum gelmişti kasıklarımdaki seni bebeğini tehlikeye atamam bir doğum katı görsün dedi. Ayrıca suni sancı almadım fitil yerlestirdiler rahmime . Kendi sancımla 15 saat sürdü. Benim dezavantajım sancımı evde çekememiş olmam sancısız kuru gitmemdi . Medine hoca 37 doğumun olur dedi aynende öyle oldu tam 37+4 doğurduğum güzel oğlumu . Ebe hemşire şans kızlar bence özelde de karşına bilmeyen biri gelebilir devlette de. Velasıl evet memnun kaldım ama özelde olsam belki eşim yanımda olurdu . 15 saat sürmezdi . Ben 15 saat sancıyı 4 cm açilma ile çektim sonra orada hasta bakici abla dayanamadi gel sana ilik duş aldırayım dedi ebelerden izin aldık yarım saat beni yıkadı hooop oldu mu 7 cm açılma sonra fıtt diye doğurdum çokkk şükür.