GirlandBoy_Mom @Sevgiiss he tamam canım kusura bakma bilmiyodum ama benim görüşüm ya başka test yap yada biraz daha bekle ama ben çizgiyi gördüm
zlemceylan Sevgiiss canım bunda silik görünüyor 😍 başka test var mı sende pekiii ayy hadi ikimizde öğrenmiş oluruz kız
Sevgiiss zlemceylan canım hep bu test böyle gösteriyormuş şimd baktımda benim ümidim yok sen kan verecek misin 🥰
zlemceylan Sevgiiss ben bugün değil pazartesi gününe kadar bekleyip testi koyulaşırsa o zaman vermeyi düşünüyorum 🥰
Melike3506 Sevgiiss bu test innovita ovulasyon testlerinin yanında gönderilen gebelik testi sanırım geçen ay bundan yapmıştım bende bende negatif vermişti bence testinizi tekrarlayın 😇
Ftmnur11 Sevgiiss silik görünüyor ama bilemedim kuruma cizgiside olabilir.baska testiniz varsa yapın bı tane daha.benimde bugün 25.gunum belimde goguslerimde ağrı var ama test yapmadım ümidim yok çünkü Siz tekrarlayın testi bizede haber verin :) inşallah pozitif görürsünüz
babyylve_ Kimyasal olabilir net çıkması gerekir gidip sabah aç karnına kan ver büyük ihtimalle pozitif çıkacak ama önemli olan o değerin iki günde bir artmış olması bende dün kaybettim bebeğimi 4 haftalıktı
Melike3506 Sevgiiss yok yani ben hamile değildim negatif verdi, hamilelik yoksa pozitif vermiyor siz bu test hep böyle çıkıyor demişsiniz o yüzden yanıtladım