Bigsecret3 eliff__ amin inşallah ikimizin de bizim gibi bekleyenlerin de umut ayı olsun Rabbim elimizi kolumuzu boş çevirmez inşallah 🥰
eliff__ Serenko amin inşallah hayırlı haberler veririz lütfen ne olur dua eder misin 22 Ekim’de bir yılım bitiyor benim eşime evlilik yıldönümü hediye olur çünkü o da ben de çok istiyoruz 13 Ekim adet gördüm 16’sında yıkandım ovulasyon testi bu ay denemedim indirdim uygulamalar hep 1 Ekim 2 Ekim gösterdi bir de afedersiniz çok affedersiniz ilişki sırasında beyaz akıntı böyle dışarı vardı sizce bir de alt karın bazen böyle sancılanıyor sizce
Ozi11 Kızlar merhaba bat 16 birkaç gündür iç çamaşırım sürekli ıslak sanki altıma kaçırmış gibi sanırım çok fazla akıntım var ilk defa böyle geldi başıma yaşayan var mı sebebi nedir
Ebru567- Ozi11 benimde geçen ay öyle oldu ama negatif bu ay 17 bat benim 3 ekim pik gördüm 4 ekim çatlama 4 ekimi değerlendirdik tek gün ya nasip bekliyorum bende 17 sinde yapicam test
hulya98 Ozi11 ilk gebeliğimde benim böyle oluyordu canım çok sıvı akıntı sonra 7. Haftada kesildi hafif sarı beyaz akıntıya döndü hormonlardan tamamen. Umarım senin de o yüzdendir 🤍
Ozi11 hulya98 yaa gerçekten mi ay hadi ya inşAllah bu arada test yaptım erken biliyorum ama dayanamadım yaptım ikinci çizgi beyaz olarak çıktı bu nedemekkki
Ebru567- Ozi11 beyaz demek negatif demek ama postlarda beyaz çıkıp iki gün sonra pembe olan olmuş beklemen lazım Allah bilir
hulya98 Ozi11 onu bilmiyorum cnm ama güvenilir bir testle tekrarla Türkiye’de digital testler var mı? Onlar en güvenilir
Sna1244 brcnbrcn3 valla belirtilerin kralı var 😂ama herşey olabilir bilmiyorum dün gece ölüyorum sandım bir karın ve bel sancısıyla uykumdan ağlayarak uyandım tam onun derdine düşmüşken birde istifar ettim ve iç çamaşırım sürekli ıslak bazen diyorum altımamı kaçırıyorum ama su gibi bir akıntı 😂
brcnbrcn3 Sna1244 ooo çok iyi hadi inş pozitifi görürsün ne zaman test yapacaksın peki bekleyince zaman geçmiyor bana :D
Sna1244 Ha bide hep uykum var hep yorgunum bulduğum heryere devriliyorum bugün akşama misafirlerim var yemekli doğru düzgün kalkıpta birşey yapamadım daha yemi yeni ayılmaya çalışıyorum