Ilkaymom Kızlar bugün 37. Haftama girdim. Göğüs ucu kremini sürmeye başlıcam. Gün içerisinde ne kadar sürmeliyim. Günde bir kere sürmek yeterli mi yoksa birkaç kez mi sürmeliyim?
Hulo2105 Ilkaymom ben gece uyurken sürüp yatıyordum tavsiyem gümüş kapakta al 2 aylık olacağız hala takıyorum. İlk 1 hafta yara oldu kullanmadım takar takmaz uçları iyileşti
Ilkaymom Hulo2105 ya gümüş kapak konusunda çok arada aldım kimisine fayda etmiş kimisine kullansa da faydası olmamış. Gümüş kapak doğumdan sonra takılıyor değil mi
Hulo2105 Ilkaymom aslında doğumdan önce başlanmalı ben ihmal ettim. Benim gerçekten çok yara oldu kanada ağladım emzirdim. Onun amacı meme ucun kıyafetine değmesin diye çünkü süt ıslatınca çamaşırına değerse kuruyup yapışıyor bence al verdiğim het kuruşa feda olsun hala kullanıyorum ne bir acım ne yaram var
Gulsum-5006 Benim doktorumda kesinlikle doğum öncesi göğüs ucuna hiç bir şey kullanma tahrik yerine geçer bu da rahimde kasılma yapar bundan dolayı da erken doğum riskin olabilir dedi . Forumlar da da kremi 32.hafta da kullanmaya başlayın diyor . 🤦🏼♀️
Ilkaymom Gulsum-5006 evet onu ben de duydum o yüzden 32 lerde falan başlamadım. Zaten doğuma 2 hafta kaldığı için kullanmaya başliyim dedim
Ilkaymom Hulo2105 yaa peki hangi markayı aldınız bir de gümüş kapaklarda da beden gibi birşey oluyor muydu bazı yerlerde xl falan gördüm
Hulo2105 Ilkaymom benim göğsümün kahverengi kısmı büyük eğer sizin de 6 cm den büyüksel xl alın baby me markası
Bddddd Kızlar merhaba 30.haftadayim ama göğüs ucu resmen yapışık kendimi bildim bileli son aylarda çıkıyor mu meme ucu deneyimli anneler